Sport

Komentari 29

Veliki petak hrvatskog sporta: Evo gdje gledati borbe za finale

Veliki petak hrvatskog sporta: Evo gdje gledati borbe za finale

Ni prvi ni zadnji put da se satnica utakmica mijenja po željama i pozdravima domaćina, no ovoga puta to za Hrvate znači da će praktički u pola vaterpola prebaciti na rukomet, žele li ga gledati...

Stigli smo i do posljednje etape. Kontinentalna prvenstva u vaterpolu i rukometu bliže se kraju, a u samim završnicama za medalju se bore obje hrvatske nacionalne vrste.

Iako je prvotno bilo dogovoreno drugačije te su rukometaši trebali su igrati od 20:30, a vaterpolisti u 19:00, u posljednji je tren odlučeno drugačije. 

Naravno, prilagodimo se domaćinima, nema razloga da pate, lakše će Hrvati upaliti dva prijenosa u isto vrijeme. Dobro, moći ćemo otprilike prvu polovicu utakmice vaterpolista pogledati na miru, a onda drugi dio kombinirati s rukometom pa 'kaubojsku' završnicu također vidjeti s mirom.

Naime, Norvežani su naš termin u 20.30 dali Sloveniji i Španjolskoj, dok su sebi, odnosno, nama odredili onaj u točno 18 sati. Tako će rukometaši na nogometni stadion pretvoren u rukometnu Tele2 Arenu u Stockholmu izaći gotovo u isto vrijeme kada će 'barakude' zaplivati protiv vodene 'furije'. Njima je LEN termin pomaknuo na 17.30.

Obje utakmice emitirat će se u redovnim programima TV kanala. Vaterpolo će tako prenositi HRT2, dok ćete rukometaše uobičajeno moći pratiti na RTL-u.

 

Najčitaniji članci