Obavijesti

Sport

Komentari 13

VIDEO Fury je pjevao Chisori pa izazvao Usika: Idući si, p... mala

VIDEO Fury je pjevao Chisori pa izazvao Usika: Idući si, p... mala

Gdje je zečić Oleksandr Usik? Dobit ćeš batine. Izbit ću ti zube, galamio je prvak po WBC-u vlasniku drugih teškaških pojaseva nakon dominantne pobjede i otkrio da mora na operaciju

VIDEO

Tyson Fury (34) treći je put u karijeri pobijedio Dereka Chisoru (38) i obranio pojas teškaškog prvaka po WBC-u tehničkim nokautom u desetoj rundi borbe na svega pet Celzijevih stupnjeva pred 60.000 gledatelja na stadionu Tottenhama u Londonu, a onda je nastavio raditi šou po ringu.

POGLEDAJTE VIDEO: Fury o Hrgoviću

Pokretanje videa...

Tyson Fury o Filipu Hrgoviću 00:26

- Prvo bih želio reći hvala mom Gospodinu i Spasitelju Isusu Kristu. Osjećao sam se dobro, trebalo mi je nekoliko rundi. Derek je apsolutni ratnik i bio je privilegij boriti se s njim triput. On je apsolutni britanski narodni heroj - rekao je Fury, uzeo mikrofon i poveo skandiranje:

- Oooo, Derek Chisooora...

Prvu reakciju Furyja nakon borbe možete pogledati OVDJE.

WBC World Heavyweight Title - Tyson Fury v Derek Chisora

Raspoloženi "Gypsy King" prozvao je potom prvaka u drugim organizacijama (IBF, WBA i WBO), Ukrajinca Oleksandra Usika koji se popeo kraj ringa i suočio s Britancem oči u oči dok ga je ovaj brutalno vrijeđao.

- Gdje je zečić Oleksandr Usik? Ti si sljedeći, ku..o mala. Dobit ćeš batine, pi..o mala. Ja nisam bodybuilder. Ti, naivičino, izbit ću ti zube. Ti ružni mali čovječe. Krenimo s tim! Već sam riješio jednog Ukrajinca, ti si sljedeći. Idemo! Sad se smiješ, ali nokautirat ću te - rekao je Fury, a Usik ga gledao hladan kao led.

Video sukoba Furyja i Usika možete pogledati OVDJE.

Kraj Usika je stajao i Joe Joyce.

Tyson Fury v Derek Chisora III - Tottenham Hotspur Stadium

- Ja sam jedini koji proziva tvoje ime. Ako neće Usik, idemo ti i ja zapaliti Wembley. Ja te se ne bojim - rekao mu je Fury, na što je Joyce odgovorio rukovanjem.

Fury i Usik trebali su se boriti prije kraja ove godine, ali Ukrajinac je stopirao te planove nakon pobjede nad Anthonyjem Joshuom i rekao da neće biti spreman prije početka iduće godine. Fury je tako popunio prazninu između mečeva trećim okršajem s Chisorom, a Usik u međuvremenu dobio obveznog izazivača po IBF-u, Filipa Hrgovića.

Tyson Fury rekao je nakon meča da će mu trebati operacija desnog lakta prije nego što ponovno uđe u ring, a borba s Usikom mogla bi se dogoditi u prvoj polovici iduće godine. Naravno, osim ako im u međuvremenu netko treći ne pomrsi planove.

Snimku meča Fury - Chisora možete pogledati OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja