Obavijesti

Sport

Komentari 46

Mierez izgubio pamćenje, a VAR se tad nije smio uključiti?!

Mierez izgubio pamćenje, a VAR se tad nije smio uključiti?!

Nogometaš Osijeka je na utakmici protiv Hrvatskog dragovoljca pucao glavom i pogodio prečku, ali dobio i po glavi. Iz igre je izašao u 70. minuti što znači da je posljednjih 20 minuta igrao s potresom mozga

VIDEO

Ramon Mierez (24) je prošle sezone bio najbolji strijelac HNL-a s 22 gola, ali ove sezone nije ni sjena tog klasnog golgetera. Zabio je tek tri gola u 19 utakmica što je za napadača od četiri milijuna eura koji živi od golova - teški debakl. 

Pokretanje videa...

Dino Mataković napisao himnu Osijeka VIDEO

Nije u formi, ne donosi statistički učinak, ali njegova pojava na terenu itekako znači igračima Osijeka. Sudjelovao je i u bitnoj pobjedi protiv Hrvatskog dragovoljca (3-1) u 22. kolu Prve HNL. Osijek se mučio, gubio, ali uspio je preokrenuti. Iako nije zabio, Mierez je jedan od najzaslužnijih za preokret. Ipak, taj susret neće pamtiti. Doslovno. Nakon utakmice je završio u bolnici i ne sjeća se posljednjih 20 minuta utakmice!

U 50. minuti, tijekom rezultata 1-1, Osječani su poslali jedan ubačaj u peterac Dragovoljca. Mierez je bio najviši u skoku, pucao je glavom i pogodio prečku, ali i nastradao jer ga je Matija Frigan udario kopačkom u glavu u pokušaju da izbije loptu.

POGLEDAJTE VIDEO OD 5:36

Sudac Ante Kulušić to nije vidio, ali su ga pozvali iz VAR sobe pa je nakon pregleda snimke pokazao na bijelu točku. Precizan je bio Damjan Bohar, ali tog gola, kao i prekršaja, Mierez se ne sjeća, pišu Sportske novosti. Bio je vidno dezorijentiran, na trenutke i pogubljen. Suparnički igrač ga je doslovno nokautirao.

Osijek preokretom slavio protiv Dragovoljca

Po povratku u Osijek klupski liječnici odveli su ga u bolnicu i podvrgnuli CT-u glave pa ustanovili kako ima potres mozga. Kako je iz igre izašao u 70. minuti, to znači kako je igrao s potresom mozga. A posljednjih 20 minuta utakmice uopće se ne sjeća?! Ipak, Sudačka komisija HNS-a ocijenila je kako ovaj prekršaj nije jasna i očigledna pogreška pa smatraju kako se VAR nije smio uključiti.

"Neopravdana, neočekivana VAR  intervencija. U ovakvim incidentima ne očekujemo upotrebu VAR tehnologije jer ista inicira neispravnu odluku suca utakmice “kazneni udarac“ (važna pogreška VAR suca i suca utakmice)", objavio je HNS.

No, taj udarac je ostavio ozbiljne posljedice na Mierezu. 

Osijek preokretom slavio protiv Dragovoljca

Liječnici su mu naredili strogo mirovanje nekoliko dana pa je pitanje hoće li Nenad Bjelica na raspolaganju u sljedećoj utakmici imati svog argentinskog ratnika koji bi trebao činiti moćni duo s Mijom Caktašem. I bit će to veliki hendikep za Osječane jer u Gradski vrt dolazi Rijeka. Susreti između ova dva kluba ove sezone su bili puni agresivnosti, naboja i tenzija.

Ove sezone ne zabija,  no onako snažan, 'nabrijan' i brz prava je napast za protivničke obrane. Pun energije, jedan od onih igrača koji se od prve do posljednje minute ne gasi. Stalno je u nekom duelu, tuče se s protivničkim stoperima za lopte, navlači na sebe igrače, obavlja prljav posao. I upravo zbog toga će jako faliti protiv Rijeke.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve