Obavijesti

Sport

Komentari 89

VIDEO Skandalozno: Huligan utrčao u teren i šakom u glavu udario Dominika Livakovića!

VIDEO Skandalozno: Huligan utrčao u teren i šakom u glavu udario Dominika Livakovića!

Utakmica Trabzonspora i Fenerbahčea je od samog početka bila na rubu ekscesa. Sama završnica više je sličila na rat, nego na nogometnu utakmicu

VIDEO

Prekid utakmica, tučnjave i napadi navijača na igrače nisu ništa neobično u turskom nogometu, ali nažalost, večeras je to na svojoj koži osjetio i hrvatski golman Dominik Livaković.

Fenerbahče je slavio u 30. kolu prvenstva protiv Trabzonspora (3-2). Od samog početka tenzije su bile visoke, utakmica je bila na rubu ekscesa, a sve je eskaliralo u samoj završnici.

Huligan napao Livakovića

Prvo su huligani s tribina pogodili Livakovića kovanicom u glavu i raskrvarili mu bradu. Liječnici su mu sanirali porezotinu i utakmica se mogla nastaviti, ali novi cirkus uslijedio je nekoliko minuta kasnije. Kada je sudac svirao kraj, nastala je opća makljaža na travnjaku.

Igrači su se međusobno potukli, a u teren su utrčali i navijači Trabzonspora koji su napali igrače Fenera koji su bježali u svlačionicu. Nastradao je i Livaković kojeg je jedan od huligana udario šakom u glavu! Sulude i skandalozne scene za koje je uopće teško shvatiti da su moguće na nogometnoj utakmici. Bez obzira na sve što je prošao u ovoj utakmici koja je bila nalik ratu, Livi bi trebao biti spreman za reprezentativno okupljanje.

Video pogledajte OVDJE 

Iako se znalo kako je ovo utakmica visokog rizika zbog velikog rivalstva između ova dva kluba, organizatori nisu uspjeli spriječiti ulazak razjarenih huligana u teren i tako su riskirali da nastrada netko. Livaković je pretrpio napad, ni kriv ni dužan, ali srećom, sve je prošlo bez teže ozljede.

Ministar unutarnjih poslova Ali Yerlikaya objavio je da je pokrenuta istraga o događajima koji su se dogodili nakon utakmice.

- Odmah su pokrenute aktivnosti kako bi se identificirali gledatelja koji su ušli na teren nakon nogometne utakmice. Sport je prije svega sportski duh. Nasilje nije prihvatljivo na nogometnim igralištima. Javnost će biti obaviještena o razvoju događaja - poručio je ministar.

Sramotno ponašanje vidjeli smo i od čelnika Fenera koji su staklenim tanjurima i čašama gađali navijače Trabzonspora. 

Video pogledajte OVDJE 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju