Sport

Komentari 83

Lovren: Strašna smo ekipa, ali neke se stvari moraju mijenjati

Lovren: Strašna smo ekipa, ali neke se stvari moraju mijenjati

Prije produžetaka izbornik nam je govorio da ih imamo, da su oni mentalno pali i da ćemo imati šanse. I imali smo ih, ali promašili, a oni zabili, rekao je Nikola Vlašić nakon poraza

Nisam nikad tako nešto doživio kad smo zabili ta dva gola za produžetak, srce mi je bilo k'o kuća, a kad primili, puklo, tuga neviđena... Nikad se nisam ovako osjećao, opisao je svoje osjećaje Nikola Vlašić za HRT nakon ispadanja Hrvatske u osmini finala Eura.

POGLEDAJTE VIDEO:

I njemu so emocije pomiješane jer Hrvatska je imala Španjolce, samo da je Kramarić zabio onaj zicer na početku drugog poluvremena...

- Imali smo ih u šaci, stoga mislim da je ovo neuspjeh - rekao je Nikola.

- Prije produžetaka izbornik nam je govorio da ih imamo, da su oni mentalno pali i da ćemo imati šanse. I imali smo ih, ali promašili, a oni zabili.

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Hrvatska - Španjolska

Jesmo li previše respektirali Španjolce?

- Mislim da smo u početku stajali preduboko, ali to je Španjolska, znaš da ima dobar posjed, da je bolja na lopti. Bilo je bolje kad smo drugo poluvrijeme izašli na njih, više nisu imali tako dobar posjed. Ali mi smo se previše povukli, a kad pustiš takvoj ekipi da ima loptu, imat će i šanse.

Tko zna kakve bi nam šanse bile da smo imali Dejana Lovrena u propusnoj obrani... Lovren je zbog žutih kartona utakmicu gledao na TV-u pa se kasnije oglasio na Instagramu.

- Iskreno šteta, zaslužili smo više, pogotovo kad vidiš kako su se momci u zadnjim minutama borili i vratili nas u život. Dali ste sve od sebe, svaka vam čast, igrači koji su ušli mogu biti ponosni. Neke stvari će se morati popraviti i promijeniti, ali znajte da smo strašna ekipa. Nema predaje, vratit ćemo se još jači. Hvala ekipa na svemu.