Sport

Komentari 39

Vrsaljko i ekipa oduševili sve: Zajedno vrijede milijune eura, a na trening su došli u 'krntiji'

Vrsaljko i ekipa oduševili sve: Zajedno vrijede milijune eura, a na trening su došli u 'krntiji'

Španjolsku je proteklog vikenda pogodila snježna oluja, a najgore je prošao glavni grad, Madrid, a Šime Vrsaljko i ostatak momčadi Atletica svejedno su se morali pojaviti na treningu

Madrid i okolicu ovog je vikenda 'poharala' snježna oluja Filomena koja je gotovo u potpunosti onemogućila promet. Pirinejski poluotok prije nekoliko dana zabilježio je najnižu temperaturu u povijesti (-34°C), ali Šime Vrsaljko i ostatak momčadi Atletico Madrida svejedno nisu imali dovoljan razlog za propuštanje treninga pa su morali improvizirati...

Tako su igrači koji zarađuju milijune eura bili prisiljeni ostaviti svoje jurilice u garažama i voditi se dobrom, starom "snađi se, druže".

Hrvatski reprezentativac objavio je na svojem Instagram profilu sliku 'makine' u kojem je na trening došao zajedno sa Yannickom Carrascom i Thomasom Lemarom i tako nasmijao sve pratitelje.

Podsjetimo, njihovi gradski rivali 'realovci' proveli su puna četiri sata u avionu prije polaska u Pamplonu na gostovanje kod Osasune, a cijela situacija odrazila se i na njihovu igru (0-0), a nakon utakmice obrušili su se na vodstvo La Lige pitajući se kako je uopće moguće da utakmica nije odgođena, za razliku od utakmice Atletico Madrid - Athletic Bilbao.

- Ovo je kaos! Držali su nas u zrakoplovu kao zamorce! Doći ćemo u Pamplonu s četiri-pet sati zakašnjenja, svi smo bijesni - prenijeli su španjolski mediji riječi igrača Reala koji su zapeli u zrakoplovu.

 

 

Najčitaniji članci