Obavijesti

Sport

Komentari 7

Želite 'uloviti' remi? Srbija i Norveška su velika šansa

Želite 'uloviti' remi? Srbija i Norveška su velika šansa
4

Kladioničari će imati pune ruke posla uoči ovoga kola rukometnog SP-a. U ponudi je par zicera s hendikepom, a iznenaditi bi mogli Makedonci

VIDEO

Utakmica dana je Hrvatska - Španjolska, a zanimljivo će biti i u Poreču, gdje će igrati Norvežani i Srbi.

SKUPINA A
Australija je najslabija momčad na ovom SP-u i u četvrtom kolu će upisati četvrti poraz. Bodove će uz hendikep ovoga puta uzeti Rumunji, koji su dosad dobili samo Argentinu.
A Argentinu će dobiti i Mađari. Reprezentacija koju pamtimo kao jedinu koja je pobijedila Hrvatsku u Portugalu namučila je i Slovačku i Rumunjsku, neće biti lako ni Mađarskoj. No pobjeda od nekoliko golova razlike za Mađare ne bi trebala biti upitna.
Jednako tako, upitna nije ni pobjeda Francuske protiv Slovačke. Karabatić i društvo možda neće dobiti s dvoznamenkastom razlikom, ali sasvim je jasno da neće imati većih problema s osvajanjem nova dva boda.

SKUPINA B
Ogled Hrvatske i Španjolske najjača je utakmica četvrtoga kola. Odlučivat će nijanse u ovom dvoboju, ali prevaga bi trebala otići na stranu Červarove momčadi. Bit će tijesno i neizvjesno, a ključna prevaga trebao bi biti domaći teren. Pritisak je na našima, ali nakon poraza od Švedske pod pritiskom je i Španjolska... Hrvatsku dosad nismo vidjeli na pravom ispitu na ovom SP-u, ali odavno je jasno da su naši najbolji kada je najpotrebnije. Pogotovo uz 12.000 glasnih navijača.
Švedska će možda malo odmarati protiv Kuvajta, ali Skandinavci su Skandinavci, svakoj utakmici pristupaju dovoljno ozbiljno, i ispod 20 razlike ovo neće završiti.
Južna Koreja će pobijediti i drugi put na ovom SP-u, Kuba će biti lak zalogaj. Još jedan izvjestan ishod s hendikepom.

SKUPINA C
Alžir još nije osvojio ni boda, neće ni protiv Rusije. Pogotovo zato što Rusima 'visi' drugi krug i neće dopustiti nikakva iznenađenja. Desetak razlike je najbolje čemu se Alžirci mogu nadati.
Poljaci su favoriti protiv Tunisa, no ne bi trebalo podcijeniti momčad koja ima Hmama i Teja. Poljaci su pokazali da mogu izgubiti i od Makedonije, Tunižani da su u stanju namučiti i jednu Njemačku (24-26). A i dobili su tu istu Makedoniju u prvom kolu.
Kiri Lazarovu i Makedoncima treba još jedna pobjeda u zadnja dva kola, prva šansa je protiv Njemačke. Nisu više Nijemci sila koju je nemoguće zaustaviti, jedva su dobili Tunis i remizirali s Rusijom. Bude li Lazarov ponovno raspucan, moglo bi ovo biti jedno od iznenađenja dana...

SKUPINA D
Okršaj Norveške i Srbije bit će meč dana u porečkoj skupini. Norvežani su zasad na maksimalnom učinku, Srbi su namanje predvidljiva momčad SP-a. 'Razvale' Egipat, zamalo dobiju i Dansku, pa 'puknu' s Brazilom. Ovo im je silno važna utakmica i igrat će 'na nož', ali jaka je i Norveška. Ako će netko tražiti 'iks' u današnjoj ponudi, ovo je prava utakmica za probati...
Egipat je razočaranje SP-a, lako su pali i pred Srbima i Norvežanima. A Danci su bolji i od jednih i od drugih. Smajlagićeva će momčad, po svemu sudeći, i nakon ove utakmice ostati na dva boda koja su uzeli Saudijskoj Arabiji.
A protiv Saudijaca će se osladiti i Brazil, koji leti na krilima pobjede protiv Srbije. Desetak razlike? Nije nemoguće, Arapi su ipak teži amateri, nešto kao 'naš' Kuvajt.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići