Niže cijene za domaće goste bile bi protuustavne, kažu stručnjaci. Vaučere imaju pak Mađarska, Srbija i BiH, kod nas postoji samo Cro kartica na koju poslodavac radniku može uplatiti do 330 eura neoporezivo
U ovo doba godine često ljudi dobiju upalu grla. Teško gutanje, promuklost i bolno grlo možete izliječiti i pripremom domaćeg sirupa od agruma i začina punih aktioksidansa
Napravite sami tekućinu za pranje prozora. U bočicu s raspršivačem ulijte 4 dl alkoholnog octa, 1,5 dl vode i 10 kapi eteričnog ulja nekog agruma, možda naranče ili limuna. Dobro protresite pa nanesite na stakla
Samo na potezu od Šibenika do Trogira turisti triput staju zbog radova na cesti. Usred turističke sezopne rade bageri, lopate...ništa nije gotovo na vrijeme. A cijene apartmana i usluge na moru divljaju
Ovaj malo neobičan liker je idealan za svakog tko voli takva pića jer je jako prilagodljiv ukusu. Budući da se rakija zadnja dodaje moguće je jačinu likera prilagoditi svojim željama
Stiglo nam je doba višanja, koje su, uz razne slastice, i temeljni sastojak jednog od najfinijih likera koji rijetko tko odbije. Donosimo vam domaći recept za izradu ukusnog višnjevca
Sladoled se brže radi u ohlađenoj posudi, kaže autorica i otkriva recept od limuna idealan nakon ‘teškog’ jela. Alkoholna pića koristite da začinite domaći sladoled, za okus, a ne da ga ‘napijete
Vrhunski chef otkrio nam je recept za domaće njoke koje možete i zamrznuti. Pomoću par trikova njoki i lazanje će biti kao iz restorana, a kad ih probate više nikad nećete koristiti kupovne
Ovi fantastični prhki keksići će oduševit sve - od najstarijih do najmlađih. Ne treba puno truda, niti puno vremena, a ako se pojave i nenadani gosti, bit ćete spremni ponuditi nešto jako fino...
Bitno je odmoriti organizam i preležati gripu jer je ona ipak ozbiljno oboljenje, upozoravaju naši stručnjaci. Gripu pokušavaju prevenirati uzimajući mnoge prirodne pripravke...
Maske kožu čiste duboko od svih nečistoća, masnoća i šminke, otvaraju pore i potiču cirkulaciju. Učinkovito pomlađuju kožu i smanjuju bore, a tijekom zime koža treba dodatnu njegu...
Čvarci su dio hrvatske kulinarske tradicije koji se pripremaju u kasnu jesen, a jedu cijele zime. Nekada su bili smatrani hranom siromašnih, a danas su vrhunska delicija...
Može se vjerovati da je svaki kruh od 700 grama ispečen od svježeg tijesta. To ujedno gotovo sigurno znači da je i domaći, jer je svježe tijesto teško transportirati na veće udaljenosti
Uz kruh bez konzervansa, ta višenamjenska napravica uštedi do 1600 kuna jer se na godinu na kupovni kruh potroši 2500 kuna
Čak 22% ispitanika reklo je kako više kupuje hrvatske proizvode nego prije. Istraživanje je proveo Gfk krajem 2008. na 1000 ispitanika
Iskoristi svoj Oranž