Većina svečanih blagdanskih objeda uključuje pečenje koje je nerijetko posluženo uz krumpir iz pećnice, a stručnjaci kažu da zbog jedne greške krumpir nije dovoljno hrskav
Aparat koji može bez ulja stvoriti ukusan i hrskavi pomfrit ili pohano meso čini se kao da je iz snova, no ipak valja imati na umu neke informacije prije kupnje
Iako kod friteze na vrući zrak nema stvaranja filma od ulja na stijenkama i dnu, ipak ju nakon upotrebe treba dobro očistiti od zaostale hrane i vlage koja se stvori tijekom kuhanja
U fritezi na vrući zrak mogu se brzo i jednostavno pripremiti razna jela i to sve uz minimum ulja. Ali, ipak neku hranu je bolje pripremati na uobičajan način nego stavljati u fritezu
Iako se ideja o kuhanju na vrućem zraku čini zdravijom od pečenja hrane u dubokim mastima, stručnjaci kažu da to nije uvijek točno jer ovisi o načinu na koji koristite svoju fritezu
Friteze na vruć zrak izvrsne su za spravljanje povrća. Par kapi maslinova ulja povrće će lijepo zapeći, i bit će hrskavije. Većina povrća bit će gotova u samo 10 minuta
Iskoristi svoj Oranž