Rimske njoke možete poslužiti s omiljenim pečenjem, kremastim umakom ili pak povrćem. Opcija je zaista mnogo, a na vama je da odaberete omiljenu kombinaciju i uživate u okusu
U tavicu ubacite nasjeckani češnjak i vrhnje i vratite je na vatru. Kad se reducira za trećinu, dodajte naribani parmezan i promiješajte. Posolite i popaprite, i dodajte njoke...
Za ovo jelo će vam trebati bundeva, krumpir, brašno, jaje, sol, papar, muškatni oraščić, maslac, luk, suha slanina, miješane šumske gljive, te vrhnje za kuhanje
Aromatičan, jednostavan umak sa špinatom i rajčicama uz dodatak meda i mozzarelle, daje ovom jelu fantastičan okus. Za dodatnu aromu, koristite rajčicu sa začinskim biljem
Pecite u zagrijanoj pećnici na 180°C oko deset minuta. Kad se zažuti, pospite naribanim sirom i parmezanom pa prelijte vrućim maslacem i poslužite toplo
Donosimo vam nekoliko odličnih recepata za domaće njoke, jelo s njokima, krokete i umak koji se s njima odlično slaže. Tu su i knedle u slatkoj i slanoj varijanti te fini muffini od krumpirovog tijesta
Priprema ove neobične večere je pomalo zahtjevna, ali posve specifičan okus i izgled će trud učiniti trud isplativim. Domaći njoki s ciklom i vinski umak daju jelu jako specifičan okus
Ovaj recept je odličan kad ne znate što biste napravili za jelo, a kod kuće imate ostake njoka, malo kobasice, sira... Umjesto kobasice možete staviti i ostatke pečenog mesa ili kuhanog povrća
Batat je zdrava namirnica od koje se može pripremiti niz ukusnih jela, a ukoliko vam je dosadio pečen kao prilog jelima, pretvorite ga u slasnu juhu ili ukusnu pitu
Klinac od 16 godina u najmanje tri broja prevelikim hlačicama. Išao je u Srednju ekonomsku, gledao Forresta Gumpa, navijao za Hajduk i Liverpool... Danas je na vrhu Europe
Za pripremu njoka dovoljni su brašno, jaja, ulje, krumpir i sol, no mogu se napraviti i bez krumpira. Lako se pripremaju, ali nisu dobri s previše tekućine ili brašna
Iskoristi svoj Oranž