Ako postoji vještina s nožem koja može biti korisna prvenstveno da se uštedi novac, ali i pomoći da u kuhinji izgledate 'cool', kao pravi profesionalac, onda je to stručno rezanje pileta
Pileća prsa s povrćem su uvijek dobra ideja. Nisu masna kao, recimo, batak, pa imaju manje kalorija, a raznovrsno povrće osigurava nutrijente važne za naš organizam
Ako ste ljubitelj pilećih prsa, umjesto da ih jedete na klasičan način, isprobajte ovaj odličan recept. Rolice su brzo gotove, a dobit ćete ukusno i zdravo jelo
Začinite piletinu kajenskom paprikom, origanom, paprikom i majčinom dušicom, a zatim je poslužite na salati poput salse i umaku od avokada. Ovo je savršeni ljetni obrok
Dosadilo vam je stalno iznova raditi isti recept za piletinu? Bez brige, isti recept može svakoga dana biti drugačiji ako koristite pileće marinade. Ovo su ideje kako to učiniti uz svega nekoliko osnovnih sastojaka
Pileća prsa sa začinima i sokom limuna može biti jako zanimljivog okusa. Ovaj ukusan recept se bazira na mješavini svakodnevnih začina koji će mesu dati posebnu aromu
Kobasice, naresci i pašteta proizvodi su od pilećeg mesa udruženi pod imenom Poli. Za Poli su ludi brojni mladi i mladi u srcu
Svježi pileći file od prsa, podrijetlom iz Poljske, povlači se iz prodaje zbog utvrđene bakterije salmonele. Treći je to put ovaj mjesec da se povlači pileće meso porijeklom iz Poljske
Ministarstvo poljoprivrede obavijestilo je u srijedu potrošače o povlačenju i opozivu zamrznutih pilećih prsa LeVida, težine dva kilograma, polovice bez kosti i kože...
Ministarstvo poljoprivrede objavilo je u subotu navečer da se zbog salmonele povlače pileća prsa s kostima bez kože Perutnine Ptuj datuma proizvodnje 29. ožujka 2017.
Zbog prisutnosti bakterije salmonele Ministarstvo poljoprivrede RH naložilo je povlačenje proizvoda "Zamrznuta pileća prsa", tajlandskog proizvođača
U brzo smrznutim pilećim prsima bez kože i kosti, proizvođača Central Poultry Processing CO., LTD, Brend Centaco, Tajland, pronađena je salmonela
U woku je važno popržiti namirnice na visokoj temperturi, da ostanu sočne i zdrave, a piletinu obavezno treba dobro marinirati, korak po korak pokazuje Jurica Rep
Kuhar Jurica Rep u receptu za pileća prsa punjena fetta sirom dodaje med koji mesu daje finu slatkastu aromu. Uz ovaj ukusni obrok poslužite i mješavinu povrća
Iskoristi svoj Oranž