Obavijesti

Tech

Komentari 2

Još iznenađenja: Cyberpunk 2077 će dobiti i multiplayer

Još iznenađenja: Cyberpunk 2077 će dobiti i multiplayer

Stigle su nove informacije o željno iščekivanom RPG-u koji će vjerojatno biti i najveća igra na ovogodišnjem InfoGamer sajmu.

Cyberpunk 2077 neće samo biti jedan od najambicioznijih single-player RPG-ova ikada napravljenih već će s vremenom svoju formulu prevesti i u iskustvo za više igrača.

Poljski studio CD Projekt Red već neko vrijeme nagovještava tako nešto, no sada je i službeno potvrdio kako multiplayer neće biti dio prvotne verzije igre čiji se izlazak planira za travanj sljedeće godine.

Umjesto toga, plan je prvo izbaciti single-player kampanju i proširiti je dodatnim misijama i sadržajem koji će u igru biti ubačeni potpuno besplatno, nakon čega će se razvojni tim okrenuti multiplayer komponenti.

Detalji o njoj još nisu poznati, no izgleda kako bi Cyberpunk 2077 na multiplayer mogao čekati barem do 2021. godine. Naime, CDPR trenutačno čak traži talent s iskustvom izrade multiplayer igara.

Tvrtka je nedavno također otkrila kako će igrači kompletnu kampanju Cyberpunka 2077 moći proći kao apsolutni pacifisti, bez pribjegavanja nasilju.

Visokobudžetni RPG koju u svojoj glumačkoj postavi broji i Keanua Reevesa stiže na PC, PlayStation 4 i Xbox One 16.4.

Direktor Reboota Damir Đurović nedavno je u ekskluzivnom intervjuu za Lvl8. otkrio i kako će CDPR vjerojatno donijeti i svoju nadolazeću igru na InfoGamer 2019 koji se i ove godine održava na Zagrebačkom velesajmu, i to od 12. do 17. studenog.

Pokretanje videa ...