Obavijesti

Tech

Komentari 5

Sjajna prilika - produžen early bird do 8. veljače!

Sjajna prilika - produžen early bird do 8. veljače!
1

Digital Takeover u organizaciji 24sata s glavnim sponzorom Hrvatskim Telekomom na 7000 četvornih metara, u više od 20 sati programa dovodi preko 30 vrhunskih predavača i brojne izlagače

VIDEO

Za sve one koji još nisu stigli nabaviti kotizacije za jedinstveni spektakl koji se održava 13. ožujka na Zagrebačkom Velesajmu evo sjajne vijesti – povoljna cijena karata produžuje se do 8. veljače pa tako svi koji žele biti dio ovog atraktivnog inovacijskog i transformacijskog summita Digital Takeover 2020. imaju u sklopu early bird ponude još vremena kupiti karte po cijeni od 1550 kuna.

Nakon isteka roka, cijene za Digital Takeover rastu, stoga ne propustite priliku i nabavite svoju ulaznicu za ovaj događaj godine na službenoj stranici digitaltakeover.hr.

 

Shazam za video premijerno na Digital Takeoveru u ožujku 2020.!
Shazam za video premijerno na Digital Takeoveru u ožujku 2020.!

Upoznajte budućnost koja će oblikovati vaš biznis

Digital Takover 2020. jedinstveni je događaj ove vrste u regiji, a ekskluzivnost mu svakako daje činjenica da tematski ove godine predstavlja budućnost koja će oblikovati biznis iz svakog kuta ljudskog djelovanja – političkog, ekonomskog, društvenog i tehnološkog. Summit se prostire na čak 7000 četvornih metara i proteže kroz tri vrhunski uređena paviljona u kojima posjetitelje očekuju neki od najutjecajnijih svjetskih predavača i stručnjaka, brojne tehnološke inovacije i najmodernija dostignuća startup kompanija čiji se proizvodi danas traže na globalnom tržištu. Prvi put posjetitelji će moći brojnu tehnologiju isprobati i sami.

Bespilotne letjelice, aplikacije, tenkovi, pametna analitika, sofisticirani bicikli...

Posjetitelji će na summitu dobiti ekskluzivan cjelodnevni uvid u najnovija transformacijska i inovacijska dostignuća, a u sklopu bogatog expo programa publika će na licu mjesta moći vidjeti i uvjeriti se testirajući sami napredne tehnološke proizvode iz raznih industrija.

Predstavit će se tako brojne kompanije, među kojima Securitas Hrvatska kao inovativni lider na tržištu zaštite i sigurnosti. Njihova cjelovita najnovija rješenja za zaštitu pojedinaca i objekata poput pametne analitike i temperaturnih skenera samo su neka od vrhunskih modernih proizvoda iz asortimana Securitasa Hrvatska koja će posjetitelji moći isprobati. Tu je i Ironbull, kompanija koja proizvodi jedinstvene tenkove visokopremljene kamerama i mehanizmima za ispaljivanje raketa pa svi koji vole tehnološki napredne igračke mogu se na Velesajmu upoznati s ovom izvanrednom atrakcijom. Posjetitelji će se moći upoznati i s ExRey interaktivnom mobilnom aplikacijom pomoću koje mogu pristupiti mnoštvu dodatnih informacija vezanih uz filmove i tv emisije, ali isprobati proizvod tvrtke Orqa, FPV.One., prve first-person-view naočale namijenjene upravljanju dronovima koje na svjetskom tržitšu slove kao proizvod iznimno dobrih specifikacija i performansi.

Digitalni ekspert iz LEGO svijeta na Digital Takeoveru 2020.!
Digitalni ekspert iz LEGO svijeta na Digital Takeoveru 2020.!

Nakon što je Hrvatska Pošta napravila veliki iskorak u digitaliziranju svog poslovanja i u suradnji s tvrtkom AIR-RMLD prije nekoliko dana dostavila prvi paket njihovom bespilotnom letjelicom nesumnjivo je da će interes publike za dron koji će u budućnosti donositi poštu na naše adrese biti velik jer će upravo on biti predstavljen u expo programu summita. Tu su i sofisticirani električni bicikli Mate Rimca, Greyp Bikes koje će posjetitelji moći razgledati i dobiti sve informacije na licu mjesta. U slijedećim danima otkrivamo i brojne druge kompanije koje će ekskluzivno predstaviti svoje proizvode upravo 13. ožujka na Zagrebačkom Velesajmu.

Marc Randolph, Mate Rimac, Korado Korlević, Lars Silberbauer...

U programu summita sudjeluje preko 30 predavača, sugovornika i panelista koji će obraditi inovacije i digitalnu transformaciju svih industrija – od telekomunikacija, financija, automobilske, medijske i prehrambene industrije, farmacije, retaila i mnogih drugih. Regionalni i globalni predavači iz svijeta fintecha, marketinga, sporta, zabave predstavit će svoje ideje, koncepte i proizvode koji izazivaju promjene te donose revoluciju u razvoju društva u cjelini.

Mate Rimac tajnu svog uspjeha otkriva na Digital Takeoveru
Mate Rimac tajnu svog uspjeha otkriva na Digital Takeoveru

A koliko je Digital Takover moćan dokazuje činjenica da prvi put u ovaj dio Europe stiže Marc Randolph, suosnivač globalnog diva Netflix čiji su filmovi ove godine među glavnim favoritima za nagradu Oscar. Veliko zanimanje vlada i za predavanje Mate Rimca, čovjeka čija se kompanija za izradu dijelova za automobile danas smatra samim vrhom tehnoloških dostignuća. Tu je i Ivan Mrvoš, jedan od najboljih svjetskih mladih poduzetnika, zatim vodeći hrvatski astronom i znanstvenik Korado Korlević, digitalni genije iz LEGO svijeta Lars Silberbauer, svjetska food futuristica Dr. Morgaine Gaye, predsjednica organizacije Blockchain Alliance Europe Tanja Bivic Plankar, suosnivač globalne kompanije za dostavu hrane Elias Aalto iz Wolta, ali i razni državnici, vizionari, inovatori, tehnološki izumitelji, financijski i digitalni eksperti i marketinški stručnjaci.

Solinski genij, izumitelj pametne klupe na Digital Takeoveru 2020.
Solinski genij, izumitelj pametne klupe na Digital Takeoveru 2020.

Publika će u sklopu cjelodnevnog programa čuti neke od najutjecajnijih domaćih i svjetskih predavača te sudjelovati brojnim radionicama jer Digital Takeover poseban naglasak stavlja na aktivni networking apostrofirajući ih kao neophodne alate u stvaranju kvalitetne biznis transformacije i općenito poslovne klime u društvu čime evidentno postaje nezaobilazan događaj u 2020.

Stoga ne propustite priliku i u slijedeća dva dana, prije porasta cijena, nabavite svoju early bird kartu od 1550 kuna.

Kupnjom paketa kotizacija možete ostvariti značajne uštede u odnosu na redovnu vrijednost paketa:

• 4 + 1 gratis – 20% uštede

• 9 + 3 gratis – 25% uštede

• 12 + 5 gratis – 30% uštede

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Emil Tedeschi: Ne postoji kristalna kugla koja garantira uspjeh
DIGITAL TAKEOVER

Emil Tedeschi: Ne postoji kristalna kugla koja garantira uspjeh

Predsjednik Uprave Atlantic Grupe jedan je od najuspješnijih biznismena u Europi, a njegov poslovni put do vrha inspirativna je priča o poslovanju u kojem uvijek treba imati rješenje u rukavu za najgore situacije

Evo kako kupovati povoljnije nakon sezonskih sniženja
ZNAČAJNA UŠTEDA

Evo kako kupovati povoljnije nakon sezonskih sniženja

Ljetna sezonska sniženja su završila, no to ne znači i kraj popustima i niskim cijenama. Ako pomnije pratimo ponude u trgovinama i web shopovima, proizvode po sniženim cijenama možemo kupovati tijekom cijele godine
Znate li što je kriptomarka? Evo kako izgleda prva hrvatska
Marka iz budućnosti

Znate li što je kriptomarka? Evo kako izgleda prva hrvatska

Uskoro će se na domaćem tržištu pojaviti prva digitalno-analogna kombinacija poštanske marke, čiji će dio služiti za uobičajeno slanje pošte, a dio za korištenje na blockchainu