Tech

Komentari 29

Vlasnici PS4 tuguju: GTA 6 ekskluziva za PlayStation 5?

Vlasnici PS4 tuguju: GTA 6 ekskluziva za PlayStation 5?

PlayStation 5, Grand Theft Auto VI, Death Stranding, Call of Duty, Ghost Recon: Breakpoint... tjedan koji je iza nas zaista nije oskudijevao uzbudljivim gaming novostima i glasinama.

GTA 6 mogao bi stići na Sonyjevu novu gaming konzolu osjetno prije Windows računala i Xbox. Prema posljednjim glasinama, sljedeća Grand Theft Auto igra izgledan je kandidat za privremenu PlayStation 5 ekskluzivu, a njen bi se izlazak trebao poklopiti s debijem same konzole krajem 2020.

Podsjećamo, američki insideri ovog su ljeta već u nekoliko navrata tvrdili kako Rockstar planira preskočiti PS4 i Xbox One te izbaciti GTA VI tek za nasljednike dvije najpopularnije konzole današnjice. Brojni analitičari i dalje su skeptični oko tog predviđanja jer postojeće platforme okupljaju publiku od nekih 150 milijuna ljudi, što je brojka koja je jednostavno prevelika za ignorirati čak i ako ste jedan od najvećih gaming giganta kao što je Rockstar.

Pogledajte ostale najveće gaming vijesti tjedna:

Ovo je samo jedna od brojnih udarnih vijesti koje su ovaj tjedan obilježile industriju videoigara, a kompletni pregled najvećih zanimljivosti i glasina iz gaming industrije u zadnjih sedam dana možete pogledati u 31. epizodi Weekly Bytea, Lvl8.-ovog infotainment serijala.

Što se GTA 6 tiče, već neko vrijeme dobivamo indikacije kako će nadolazeća igra obožavateljima omogućiti povratak u kultni Vice City, Rockstarovu karikaturu Miamija, ali i vratiti megapopularni open-world gameplay u prošlost.

Kako je prošlo prvih pola godine Lvl8.-a: