Video

Komentari 0

Baka Guinnessovog rekordera: 'Tomi pripremam samo zdravo'

Baka Guinnessovog rekordera: 'Tomi pripremam samo zdravo'

U četvrtoj epizodi fitness serijala Guraj do kraja Tomislav Lubenjak posjetio je svoju baku Maricu i pokazao na kakvoj je prehrani odrastao dok je još živio s njom i roditeljima

Tomo, kako si pogodio kad trebaš doći, ja sam taman ručak napravila, rekla je baka Marica (76) svom unuku Tomislavu Lubenjaku (27). Posjetio ju je u svojoj rodnoj kući u zagrebačkoj Dubravi želeći nam pokazati tko mu je usadio zdrave prehrambene navike. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Iz kuće je prvo zamirisala štrudla sa sirom, ali na stolu je Tomislava, inače Guinnessovog rekordera, čekao lonac s integralnom rižom, puretinom, povrćem i šopskom salatom. Zna baka što njezin unuk najviše voli. 

- To ovako radim jer znam da ti puno treniraš, gubiš puno energije i moraš imati mišiće - rekla je. 

- Super je bako, kao i uvijek za deset. Kalorijska vrijednost i nije tako velika, tu ima 300 kalorija kao otprilike jedna čokoladica - dobacio joj je. 

Baka Marica je Tomi bila najveća podrška kad je gurao automobil od 800 kilograma 107 kilometara. 

- Bila sam jako sretna što je on htio da ja budem za volanom. Dolaze mi ljudi, čestitaju, pitaju 'pa je li to vaš unuk' - ponosna je.

I ona sama je aktivna. U danu prohoda 15.000 koraka i zbog toga u poznim godinama ima vitku liniju. Za desert mu je smućkala proteine, a sebe je 'počastila' štrudlom bez šećera. 

Epizodu s korisnim savjetima pogledajte YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE I PRETHODNU EPIZODU: