Video

Komentari 2

Lubenjak: 'Sara me je izmorila, nije mi bilo lako držati ritam...'

Lubenjak: 'Sara me je  izmorila, nije mi bilo lako držati ritam...'

U trećoj epizodi fitness serijala Guraj do kraja Tomislav Lubenjak složio je trening koji se može raditi u paru. Fitness družica i ovoga puta bila mu je MMA borkinja Sara Luzar Smajić

Sa Sarom je bio užitak raditi jer je profesionalna sportašica. Sve je brzo pohvatala iako je većinu vježbi radila prvi put. Što se tiče kondicijske pripreme, vidi se da trenira dva puta dnevno i to sedam dana u tjednu. Nije bilo lako držati ritam, priznao je Guinnessov rekorder Tomislav Lubenjak (27). 

POGLEDAJTE VIDEO:

U trećoj epizodi fitness serijala Guraj do kraja Tomislav je složio deset efikasnih vježbi za trening u paru, a pridružila mu se MMA borkinja Sara. Jedno drugome su bili 'opterećenje' u vježbama. Ovo im je bio drugi zajednički trening, a kažu kako su se umorili puno više nego prvi put kad je svatko od njih radio trening ovog drugog. 

- Vježbanje u paru za svoje vježbače prakticiram dva do četiri puta mjesečno. To su odlične vježbe za stabilizaciju i aktivaciju pojedinih mišića koje nije moguće aktivirati s drugim vježbama i rekvizitima kao što su na primjer utezi. A i u dvoje je zabavnije - rekao je.

Trening koji je složio je jednostavan, a može se vježbati bilo gdje, ne samo u teretani. Tomislav je za svaku vježbu napravio i varijaciju za naprednije vježbače.  

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU SA SAROM: