Obavijesti

Video

Komentari 6

Janko Popović Volarić skakao s padobranom: 'Noge mi se tresu'

Janko Popović Volarić skakao s padobranom: 'Noge mi se tresu'
9

Nova 'zvijezda padalica' u serijalu 'Zvijezde padaju' iz 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE je naš proslavljeni glumac Janko Popović Volarić. Skakao je s padobranom i uživa u pogledu na Zagreb iz zraka

VIDEO

Nakon što je Šebalja oduševio driftom u serijalu 'Zvijezde vrište', naš najpoznatiji rally vozač pozvao je glumca Janka Popovića Volarića na novu avanturu. Ovoga puta nije imao sigurno tlo pod nogama i nije sve bilo u njegovim rukama. Našli su se na Aerodromu Lučko da Janko skoči s padobranom u novom serijalu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE 'Zvijezde padaju'.

POGLEDAJTE VIDEO: Zvijezde padaju s Jankom Popovićem Volarićem

- Tijekom padanja, najbitniji ti je položaj. Mi to zovemo 'banana položaj' - rekla je instruktorica Martina Janku prije nego je poletio. Kada je Popović Volarić usvojio sve upute krenuli su na visinu od 3000 metara na kojoj temperatura seže i do 0 stupnjeva Celzijusa.

Popović Volarić je sa strahom na licu gledao kako se sve više udaljavaju od sigurnog tla, a onda je došla i vrijeme za skok. Sjeo je na rub aviona, a na njegovom licu mogla se vidjeti nervoza. Zabrinutim pogledom, bez osmijeha na licu, pogledao je u kameru i onda se pustio u pad. 

Početna nervoza i strah brzo je nestao. Janko se tijekom skoka u potpunosti opustio. Smijao se, uživao u pogledu na Zagreb iz zraka te razgovarao sa svojim tandem skakačem.

- Ovo je nešto nevjerojatno! Nisam dao da mi svijest niti na sekundu pobjegne. Što možda nije pametno, ali sad mi se noge tresu - rekao je Janko. Voditelj Juraj Šebalj i ekipa s tla gledala je kako Janko uživa u padanju i samo su čekali njihovo slijetanje.

Bivša miss Jelena Lešić plakala nakon skoka s padobraom: Dio pada mi je potpuno u mraku...
Bivša miss Jelena Lešić plakala nakon skoka s padobraom: Dio pada mi je potpuno u mraku...

Glumac se u padu divio pogledu i dodao kako želi zapamtiti svaku sekundu ovoga te da je ovo čarobno. Kada su uspješno sletjeli, odmah su i dočekale kamere i Šebalj koji je s nestrpljenjem čekao da Janko podijeli svoje dojmove ove nezaboravne avanture.

- Hoćemo još jednom? Uspio sam biti svjestan i onoga djela za kojeg svi kažu da ga zaborave - rekao je Janko te odmah sa Šebaljem otišao pogledati kako je skok izgledao.

- Dobar sam, dobar. Bolji sam od tebe - zaključio je Popović Volarić.

Cijeli video i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na 24sata.hr, našim TikTok, Facebook i Instagram profilu te na našem YouTube kanalu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Janko Popović Volarić skočio s padobranom: 'Noge mi se tresu' 08:40

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode