Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Kotiga kao slastičar: 'Ne mogu, već dva sata oblikujem medu!'

Ako može Kotiga onda može svatko! U dva sata naučio je kako se radi torta koje se ne bi posramile niti najbolje svjetske slastičarnice. Lovac se pomučio, ali rezultat je bio za prste polizati

Foto: 24sata Video
22 komentara

Majstorice od kuglica, nauči me raditi savršenog medu, rekao je Dean Kotiga našoj profesionalki i mentorici slastičarki Ladi Osredečki. Nije joj trebalo dva put reći pa su ona i kolega Antun Kocijan prionuli na posao.

POGLEDAJTE KAKO DEAN KOTIGA RADI TORTU U SHOWU 'DESERTI OD OKA':  

U prvoj epizodi slastičarskog showa 'Deserti od oka' na YouTube kanalu 24sata, dva kandidata, Ana Ćapalija i Dino More, dobili su zadatak napraviti veličanstvenu tortu s figuricama para koji lete u balonu na vrući zrak. 

Na prvi pogled, onako od oka, morali su zaključiti što im sve treba od materijala i kako će iskopirati tortu naših kraljeva slastica. I za to su imali samo 75 minuta! Pobjednik duela Ćapalija-More jeeee - Dino More, čovjek koji je u našem showu ispekao svoju prvu tortu.

NOVI SHOW 'DESERTI OD OKA' Lovac Kotiga postao voditelj: O tortama znam sve, zato sam tu

Bilo je tu lomova kuglica, figurica, čokolade, tičino mase po cijeloj kuhinji. Trema se razbijala pjesmom i pokojom provokacijom, ni manje ni više nego voditelja Deana Kotige! 

- Da ja moram iskopirati tortu Lade i Antuna, to bi izgledalo još gore nego što trenutačno jest - rekao je Kotiga.

Foto: 24sata Video

Zbog toga ih je svestrani lovac zamolio da mu pokažu kako se radi 'the torta', koja može ravno u izloge najboljih slastičarnica. 

- Poanta je da smjesa bude kompaktna. Da kugla zadrži svoj oblik - rekli su Lada i Antun te ga naučili i što može napraviti od viška biskvita - slasne lizalice na štapiću. 

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU SHOWA: Kako je Kotiga napakostio kandidatima: 

- To što izgledaju kao ćufte na štapiću to nema veze, je l' da - pitao je Kotiga mentore, a oni su ga samo čudno pogledali. Njegova prva figurica medvjedića bila je i više nego zadovoljavajuća. I za prste polizati, ali nestrpljivi lovac odbio je oblikovati mu nos. 

NOVI SHOW 'DESERTI OD OKA' Voditelj Kotiga im naredio da stave na tortu Kolindu i Zokija!

- Ne mogu više nakon dva sata rada - požalio se i obratio Ladi: 

- Dosadi li ti to ikada raditi? Ono kad napraviš 8127 medvjedića u životu, pomisliš li ikad - hajde više, ti i medvjed - pitao ju je Kotiga, a Lada je samo kimnula glavom. Naučio je i kako se torta hladi u hladnjaku, a figurice se suše na sobnoj temperaturi.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Cijelu epizodu i Kotigine prve figurice, pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

POGLEDAJTE NAJAVU SERIJALA 'DESERTI OD OKA':

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message