Obavijesti

Video

Komentari 1

Milan Marić otkrio: 'Imao sam svoju Silvanu kao Toma Zdravković, emotivac sam'

Milan Marić otkrio: 'Imao sam svoju Silvanu kao Toma Zdravković, emotivac sam'
3

U epizodi Velikog intervjua gost nam je regionalna glumačka zvijezda kojeg je proslavila uloga Tome Zdravkovića u filmu 'Toma'. Osvojio je srca publike kako ženske, tako i muške. Pogledajte što nam je sve otkrio

VIDEO

 U razgovoru s Milanom Marićem saznali smo sve detalje vezane uz ulogu u filmu 'Toma', s kime se najviše povezao na setu, kakve uloge odbija, a dotakli smo se i uloga u serijama 'Državni službenik' i 'Besa' gdje je prvi puta imao prilike glumiti s djetetom i to u ulozi oca. Naime, Milan u seriji glumi 'opasnog muškarca' iz svijeta kriminala koji se na kraju zaljubi u svoju 'metu' Unu, te s njom dobije i sina. Tako je imao prilike glumiti s puno, puno mlađim kolegom.

- Jedini način da on ne primijeti što se oko njega događa je da se ja cijelo vrijeme na setu igram i zabavljam s njim - rekao je Milan, te dodao da mu često u posljednje vrijeme daju uloge s djecom. 

POGLEDAJTE VIDEO:  

Za sve obožavatelje filma 'Toma', najavio je i kako uskoro izlazi serija s još više detalja iz života Tome Zdravkovića s kojim ima i poneku sličnost. 

- Emotivac sam, volim kafanu, volim izlazak, volim popiti, ali mislim da je boemski život skup hobi - rekao je Milan.

A osim toga, i on je u svom životu osjetio ljubav poput ljubavi Silvane Armenulić i Tome Zdravkovića, iako se ne zna je li njihova ljubav istinita.

- Ta neka ljubav koja se desi, a nikad nije izgovorena. Mnogi od nas znaju tu emociju - kaže Milan.

 Poziv za ulogu Tome nije očekivao, a casting je nekoliko puta odgađan radi 'lockdowna'. Kada se napokon održao, njegov je zadatak bio glumiti dvije scene. Odmah je dobio poziv da je uloga službeno njegova. Iako je prošao i ulogu emotivca, detektiva, kriminalca i još mnoge druge, te je morao mijenjati karaktere iz romantičarskih u opasne i borbene, tvrdi da se još osjeća kao da je na početku karijere. 

- Koristio sam te uloge da se bacam u nepoznato, ali možda su mi najdraže uloge poput Tome i Dovlatova - rekao je. 

Pogledajte video:

VIDEO

Ljetuje li u Hrvatskoj, koje hrvatske serije i filmove voli, kako se odmara i još puno toga otkrijte na YouTube kanalu 24sata i Videoteci 24sata u srijedu u 12 sati. Ostale videe i cijelu 24sata Oriđiđi produkciju pratite i na društvenim mrežama: Facebook-u, Instagram-u, TikTok-u i LinkedIn-u. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Moćan film o demokraciji: 'Iskoristi svoj glas. Ne daj da ti drugi kroje budućnost!'
POGLEDAJTE VIDEO

Moćan film o demokraciji: 'Iskoristi svoj glas. Ne daj da ti drugi kroje budućnost!'

Glasanje na europskim izborima Vaša je prilika da odlučite na što se Europska unija treba usredotočiti u sljedećih pet godina!

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana