Video

Komentari 64

Opleo po 'trap cajkama': To ne bi postojalo da nema playbacka

Opleo po 'trap cajkama': To ne  bi postojalo da nema playbacka

Legendarni Massimo Savić odgovorio nam je na 24 pitanja i otkrio kako se snašao u ulozi mentore te koga bi želio u svom timu. Rekao nam je i kada je želio prekinuti pjevačku karijeru

Bilo je trenutaka kada sam se želio oprostiti od glazbe, bilo je to za vrijeme rata, nisam mogao povezati ljepotu glazbe s užasima rata, otkrio nam je popularni Max.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MASSIMOM SAVIĆEM:

Trenutačno je mentor u popularnom pjevačkom showu 'The Voice', a u 24 pitanja koja možete pratiti na YouTube kanalu 24sata otkrio nam je što misli o kandidatima. 

- Vrlo teško i stresno je biti u žiriju showa, ne možeš pobjeći od toga da se vežeš za neke ljude – komentirao je Massimo i dodao koga bi od natjecatelje iz ostalih timova želio baš u svom.

- Darija Ramljak iz Međugorja te Bernarda Bobovečki su mi super, da mogu njih bi imao u svom timu – rekao je odlučno Massimo.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S VANNOM: 

Massimo je pjevački gigant u Hrvatskoj i regiji koji ima karijeru na kojoj mu mnogi zavide, a rekao otkrio nam je i na koji je dio svoje karijere najponosniji.

- Moram priznati da je to posljednjih osam godina, ali i 80-te su bile odlične – rekao je Savić. Dobio je niz nagrada, a sada je vrijeme, kako kaže, da ih mladi počnu dobivati.

Dobar dio života proveo je u Italiji gdje je od djeda puno toga naučio o odijevanju, a svoju Istru smatram sestrom Indije.

- Da nisam pjevač, bio bih profesionalni lopov – rekao nam je Massimo.

Odradio je na stotine koncerata u Hrvatskoj i regiji, no on je najponosniji na svoj prvi koncert u Domu sportova. Također, kaže kako je dugo mislio da je beogradska publika najbolja.

- U zadnje vrijeme je zagrebačka publika fantastična – objasnio nam je Massimo.

Pjesmu na kojoj je najdulje radio bila je 'Iz jednog pogleda', a o novom valu glazbe koji preplavljuje balkanske top liste nema najbolje mišljenje.

- Ti ljudi ne mogu ništa bez playbacka, diskoteke i dobrih komada – zaključio je odlučni Massimo.

Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata.