Video

Komentari 9

Stjepan Ursa: Novi show će biti istinska priča o sportu i zabavi!

Stjepan Ursa: Novi show će biti istinska priča o sportu i zabavi!

Show Kultursa ćete moći pratiti svakog ponedjeljka na YouTube kanalu 24sata. Cilj showa je upoznati se na zabavan način sa životom najboljih hrvatskih sportaša i poznatih ličnosti...

Stjepan Ursa, poznati hrvatski bodybuilder čija je popularnost narasla u tolikoj mjeri da je s vremenom postao i influencer, uskoro će na YouTube kanalu s najboljim sadržajem u regiji pokrenuti svoj show, KultUrsa, koji ćete moći pratiti svakog ponedjeljka na YouTube kanalu 24sata. Cilj showa je upoznati se na zabavan način sa životom najboljih hrvatskih sportaša i ostalih poznatih ličnosti, a evo što o tome sve kaže i sam Ursa.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ma to je prava priča, pravi show. Slušam ljude kako pričaju i u toj cijeloj priči sam shvatio da ljudi zaista ne znaju što je profesionalni sport i kako žive vrhunski sportaši. E vidiš, ja ću kroz ovaj show probati pokazati tko su zapravo sportaši i kakav je njihov život. I naravno da ću probati raditi sve što i oni. Očekujem brutalnu i edukativnu zabavu i stvarno me vesele takvi projekti. I hvala ekipi 24sata što me uključila u ovaj projekt - objasnio je Ursa i dodao koje goste možemo očekivati.

- Za sada imamo snimljene tri epizode. Projekt ide dalje i snimamo dalje, ali još vam ne smijem otkriti tko su moji gosti, sve ćete vidjeti na YouTube kanalu 24sata, a prva epizoda izlazi već u ponedjeljak 18. travnja - otkrio nam je Ursa koji je kroz svoju karijeru interventnog policajca nailazio na razne nedaće, ali sve je, kao i svom sportu uspješno rješavao.

- Karijera se za mene stvara kroz moj rad i davanje, "mi nismo stvoreni da tinjamo, već da gorimo". Jedino žrtva i rad donosi nešto za čime svi težimo, a to je pristojna karijera od koje možemo normalno živjeti - objašnjava Ursa, a nas je zanimalo što ga čini zadovoljnim u današnjem svijetu.

- Život, ljudi, obitelj, zdravlje, dan, nebo, trening... Sretnim me čini što napokon udruga "Nema ne ide" funkcionira na brutalan način. Kroz udrugu napokon ljudima koji nemaju mogu dati besplatne savjete kako da si poboljšaju kvalitetu života kroz sport. Svake nedjelje meni dođe puno mojih momaka i cura na trening. To je jedna od stvari koje me u zadnje vrijeme čini jako sretnim - kaže Ursa. Osim toga, Stjepan je otac jednog sina, a to mu je, kako i sam kaže, bio prijelomni trenutak u životu.

- Najjači trenutak u životu je definitivno dolazak sina Jakova na svijet, ali uz to ide scena gdje Eva rađa, a ja za svoju ekipu radim live iz rađaonice. To je bilo hit - zaključio je Ursa. Kao što smo već ranije spomenuli, u showu Kultursa očekujte neočekivano te se upoznajte sa sportskim životima naših profesionalaca na poseban, ursovski način. Ponedjeljkom na YouTube kanalu 24sata!