Video

Komentari 2

'Volim da me smatraju divnim': Sa 15 uboda ubio svoju curu

'Volim da me smatraju divnim': Sa 15 uboda ubio svoju curu

Objavljena je šokantna snimka na kojoj se vidi kako je ubojica skočio iz stana s visine od sedam metara dok je bježao s mjesta zločina počinjenog u Manchesteru. Muškarac je u stanu ubio svoju djevojku

Michael Marler (37) je izbo nožem svoju 24-godišnju djevojku Danielle Richardson tijekom paranoičnog napada koji je uslijedio nakon konzumiranja kokaina. Nakon toga je usred bijelog dana, bilo je sedam sati ujutro, iskočio iz stana s visine od sedam metara. 

Marler je proglašen krivim za ubojstvo na sudu u Manchesteru. Priznao je da je nožem ubio svoju djevojku tijekom konzumacije droge, ali je rekao da nije to učinio namjerno.

Par je prije tragedije tog dana, 12. veljače ove godine, bio u kinu i shoppingu. Nakon toga su došli u stan. Pušili su kanabis i uzeli kokain, a onda su se počeli svađati oko novca.

Naime, djevojka je dobila odštetu od oko 100 tisuća kuna nakon što je donesena presuda u njezinu korist zbog zlostavljanja u djetinjstvu. Željela je taj novac potrošiti na renoviranje stana i ulaganje u budućnost. No, par je ipak novac potrošio na drogu. Djevojka je u periodu prije smrti zbog problema s drogom izgubila i skrbništvo nad svoje troje maloljetne djece.

Nakon što je ubio svoju djevojku, Marler je iskočio iz stana koji se nalazi na drugom katu zgrade, i doskočio na krov automobila koji je pripadao ženi koja je vozila supruga i sina na posao.

Nadzorna kamera je uhvatila trenutak u kojem je Marler skočio na automobil i pokušao ga ukrasti. Nakon toga pokušao je ukrasti još jedno vozilo. Zatim je poderao svoju majicu, divljao po cesti, razbio vjetrobransko staklo vlastitog automobila… Kad ga je policija uhitila, vikao je: ‘Ja sam iz Liverpoola, vodite me doma. Ja sam mrtva, ona je mrtva!’.

Kad je policija stigla na mjesto zločina vidjela je mrtvu ženu koja je na tijelu imala 15 uboda nožem po licu, vratu i leđima. Odmah je proglašena mrvom.

- To je za mene sve novo. Ja ne ubijam čak ni paukove već ih stavim sa strane. Volim o sebi misliti da sam divna osoba - rekao je policiji tijekom ispitivanja.

Poroti je trebalo samo 80 minuta da donese presudu ovom čovjeku. Presuda bi trebala objavljena ovih dana.