Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zašto je more zdravo za nas? Pomlađuje kožu i smiruje upale

Udisanje morskog zraka, kupanje u slanoj vodi, izležavanje pod blagim zrakama sunca, akivnosti u vodi... Sve su to stvari koje imaju blagotvoran učinak na vaš organizam

Video: 24sata Video

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

More sadrži alge koje obiliju mineralnim tvarima i elemente važne za naš život kao što su natrij, magnezij, kalcij, silicij pa čak i srebro i zlato. Morska voda prodire u našu košu te poboljšava njen izgled, uklanja celulit, stimulira metabolizam i potiče obnavljanje stanica.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:


Čisti morski zrak olakšava disanje i povoljno djeluje na ljude koji boluju od astme. Pun je negativnih iona koji nam poboljšavaju koncentraciju, osnažuju imunitet te nas potiču na duboko disanje.

Sunčanje nas opskrbljuje vitaminom D koji ima važnu ulogu u sprječavanju mnogih bolesti. Važno je samo odabrati pravo vrijeme za njihovo upijanje, prijepodnevni ili večernji sati.

Plava boja mora i gledanje u daljinu povoljno djeluju na naše oči. Ako vam je radno mjesto vezno uz računalo i puno vremena provodite gledajući u ekran, ljetovanje na moru će pomoći da ih odmorite.

Message