Viral

Komentari 5

Zaboravili tortu za vječanje i diplomu?! Vozači nađu svašta... Najčešće torbice, ključeve, kune

Zaboravili tortu za vječanje i diplomu?! Vozači nađu svašta... Najčešće torbice, ključeve, kune

Da je zaboravljanje osobnih predmeta u Uberu sportska disciplina, Japan bi osvojio zlatnu medalju. Tokio je grad u kojem korisnici najčešće zaboravljaju predmete

Uber je i ove godine objavio popis izgubljenih i pronađenih predmeta u vozilima partnera vozača koje su korisnici u destinacijama diljem svijeta zaboravljali tijekom prošle godine.

Uberovi vozači tako su pronalazili i vraćali korisnicima zaista jedinstvene predmete - od diplome, toalet papira i igraćih konzola, pa sve do torte za vjenčanje i 6.000 dolara. 

Hrvati su prošle godine u Uberovim vozilima najčešće ostavljali uobičajene osobne predmete - ključeve, novčanike i torbice.

Ukupno je zabilježeno 765 slučajeva izgubljenih i pronađenih predmeta, a u usporedbi s 2019., korisnici su bili nešto oprezniji i manje zaboravni.

Da je zaboravljanje osobnih predmeta u Uberu sportska disciplina, Japan bi osvojio zlatnu medalju. Tokio je grad u kojem korisnici najčešće zaboravljaju predmete.

Postupak u slučaju da zaboravite nešto u Uber automobilu

1. U aplikaciji odaberite rubriku Tvoje vožnje i odaberite vožnju tijekom koje ste nešto izgubili

2. Zatim kliknite na Izgubljeni predmeti i Javi se vozaču u slučaju gubitka predmeta

3. Na dnu ekrana upišite broj mobitela na koji želite da vas Uberov partner-vozač kontaktira

4. Ako ste izgubili mobitel, upišite broj od prijatelja

5. Nakon što potvrdite svoj broj, aplikacija će vas automatski spojiti s vašim vozačem

6. Ako vam vozač potvrdi pronalazak vaše stvari, zajednički dogovorite vrijeme i mjesto na kojem ćete preuzeti  svoju stvar

7. Ako se vaš vozač ne javlja, ostavite detaljnu govornu poruku s opisom izgubljene stvari i na koji vas način vozač može naknadno kontaktirati