Obavijesti

Lifestyle

Komentari 12

Bivša striptizeta: Muškarci su mi pokazali svoje pravo lice

Bila sam jako impresionirana striptizom i plesanjem, ali tu sam također došla i do točke u kojoj sam shvatila da te muškarci manje poštuju što si dalje spremna ići, tvrdi bivša striptizeta

VIDEO

Kada se autorica knjige 'Come and sex worker', Rita Therese prvi put počela skidati i baviti striptizom, nije mogla vjerovati u licemjerne komentare koje su joj muškarci upućivali. U nastavku slijedi njena priča i iskustvo sa striptizom.

POGLEDAJTE VIDEO: Mario - striper u 'fušu'

Pokretanje videa...

01:17

- Kada sam prvi put počela raditi kao 'Bar Bunny', ideja da nemam grudnjak na sebi me šokirala. No u roku od nekoliko tjedana jedva sam primijetila da sam u toplesu. U Bar Bunniesu smo imali toppie (konobarice u toplesu) i striptizete (show djevojke). Na momačkim zabavama je to obično bio isti posao - prvo imate par toppija dva do tri sata, a onda bi se pojavila striptizeta. Prvi put kada sam vidjela predstavu, oduševila sam se - tvrdi Rita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rita (@rita_therese__)

Top 12 seksualnih poza uz koje će žene doći do svog vrhunca
Top 12 seksualnih poza uz koje će žene doći do svog  vrhunca

'Striptiz predstave obično idu ovako. Djevojka ušeta u trenirci u pratnji velikog frajera koji nosi bazen na napuhavanje i AUX kabel. Zatim djevojka nestaje u kupaonici, a dečki se skupljaju dok netko viče: 'Striptizeta je stigla!' te naprave polukrug u dnevnoj sobi ili dvorištu. Povremeno će neki gospodin koji razmišlja unaprijed izvući veliku deku i položiti je na zemlju kako striptizeta ne bi završila s opeklinama od tepiha, ali djevojke koje to rade obično dolaze pripremljene. Striptizeta izlazi iz kupaonice, uvijek u nevjerojatnom kostimu i uvijek u paru ugodnih potpetica. Krupni tip joj postavi bazen, spremi glazbu i stane u stražnji dio sobe, s rukama prekriženim na prsima - priča Rita i dodaje da ne zna tko je bila prva striptizeta ikad koja je priredila momačku zabavu niti kako su se potezi prenosili iz generacije u generaciju, ali tvrdi da postoje potezi i stvari koje ćete vidjeti u gotovo svakom striptizu na momačkoj'.

'Zatim stavite mladoženju na stolicu i zaplešete mu u krilu. 'Gurnete' mu lice u svoje grudi, 'mašete' kosom na pjesmu Cherry Pie od benda Warrant. Prvo skidate suknju, zatim grudnjak i na kraju, dok muškarci krenu s gestama i sugestivnim namigivanjem, tange. No, takve tange uvijek moraju imati kopče sa strane jer želite jedan brzi pokret, a ne petljanje kao da ste u svlačionici.

Imate tanku kosu? Stilizirajte je tako da dobijete više volumena
Imate tanku kosu? Stilizirajte je tako da dobijete više volumena

Bila sam toliko impresionirana striptiz plesanjem, ali tu je također bila i točka u kojoj sam shvatila da muškarci manje poštuju tebe što si dalje spremna ići. Kako bi striptiz započinjao, sjedila bih ispred, u središtu s dečkima oko sebe. Obično bi mi se u nekom trenutku netko od njih obratio i uputio mi komentar. To može biti komentar na moje međunožje ili nešto u stilu: 'Predstava je zabavna, ali mi je drago što ne spavate s nikim'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rita (@rita_therese__)

'Mogla sam naslutiti i to da su se neke djevojke s kojima sam surađivala osjećale superiorno, zavedene tom razlikom 'dobra' i 'loša' prostitutka. Kao 18-godišnjakinja koja je željela odobravanje i prihvaćanje, u početku sam pala na to, ali brzo sam shvatila da su muškarci i njihov sustav za mjerenje 'prostitutke' glavni problem.

Evo što se događa s tijelom kad idete spavati ranije, oko 22 sata
Evo što se događa s tijelom kad idete spavati ranije, oko 22 sata

U tom trenutku svog života sam bila i jako neuka u vezi s drogama. Još jednom je na scenu stupio onaj pojam 'dobre' i 'loše' prostitutke kad su mi muškarci čestitali što nisam šmrkala kokain i ismijavali su djevojke koje su to radile, a pritom su brisali bijele ostatke sa svojih nosova. Tada sam pomislila u sebi, muškarci su ovdje pomalo licemjerni', piše The Sun.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ovo je najopasniji horoskopski znak, nemojte im okretati leđa
VOLE OSVETU

Ovo je najopasniji horoskopski znak, nemojte im okretati leđa

Znaju djelovati miroljubivo, no kad djeluju ljutito bolje je ne imati posla s njima. Čak im se zna desiti da planiraju neku osvetu, no pritom toliko uživaju da zaborave razlog zašto su se uopće naljutili

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić
'Muž me nagovorio da imamo bebu, ali ja sam onda odlučila biti samohrana majka'
ŽIVOTNA PRIČA

'Muž me nagovorio da imamo bebu, ali ja sam onda odlučila biti samohrana majka'

Prvo su se odlučili na brak bez djece, no on je postao depresivan te zaključio da će ga uveseliti samo dijete. Ipak, to na koncu nije ispalo dobro