Lifestyle

Komentari 0

Cindy Crawford pokazala super trik sa špilom karata koji joj pomaže održati savršenu liniju

Cindy Crawford pokazala super trik sa špilom karata koji joj pomaže održati savršenu liniju

Ovaj detalj mijenja rutinu vježbanja i može treninge učiniti uzbudljivijima i zabavnijima. Slavni supermodel, osim za kartanje, špil koristi za održavanje zavidne tjelesne građe

Cindy Crawford (57) otkriva neobičan, ali vrlo koristan način na koji koristi špil karata prilikom vježbanja. Trik koji koristi Cindy, kako bi zadržala svoju nevjerojatnu tjelesnu građu, mogao bi pomoći i vama.

Supermodel ovaj jednostavan, ali neočekivani predmet koristi u svojim treninzima. Ovaj detalj mijenja rutinu vježbanja i može je učiniti uzbudljivijom i zabavnijom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Cindy Crawford otkrila koristan način na koji koristi špil karata

Ako uživate u dobroj kartaškoj igri, niste sami. Cindy je spomenula svoju ljubav prema kartanju dok je sa svojih 7,4 milijuna pratitelja podijelila video s vježbanjem. U opisu svoje objave priznala je da joj te karte osim za kartanje služe i u drugu svrhu. 

- Iako volim kartati, možemo i drugačije iskoristiti te karte - rekla je.

Na videu je prikazana Crawford, kako izvodi iskorake dok podiže karte za igranje s poda.

- Probajte ove iskorake i čučnjeve s kartama koje me trenerica naučila kad sam se pokušavala vratiti u formu nakon što sam rodila prvo dijete - dodaje.

Osim navedene metode poznatog modela, možete postati još kreativniji sa špilom karata i dodati zabavan zaokret svojoj rutini vježbanja čineći je uzbudljivijom i interaktivnijom.

Slijedite ove jednostavne korake: Dodijelite određenu vrstu vježbe svakoj od 4 boje. Okrenite karte jednu po jednu nakon što ste ih dobro promiješali. Napravite odgovarajuću vježbu onoliko puta koliko je označeno brojem kartice. 

Ako vas je Crawford nadahnula da upotrijebite špil karata za dobru vježbu ili samo planirate uživati u zabavnoj igri kartanja, izbor je na vama - u svakom slučaju - špil je zgodan jer ga uvijek možete nositi sa sobom, a vraća i dirljiva sjećanja iz prošlosti, donosi Bright Side.