Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Imaš problem? Nazovi Dežurni telefon i zatraži brzi savjet!

Savjete i podršku psihologa, stomatologa, nutricionista, ginekologinje i fitness trenera možeš dobiti svakim danom od ponedjeljka do petka od 16 do 18 sati

zdravakrava.hr
Foto: zdravakrava.hr
2 komentara

Portal Zdrava Krava brine za zdraviji i sretniji život svojih čitatelja, a kako bismo ti uz svakodnevni sadržaj, alate i korisne informacije omogućili podršku, savjete i odgovore na pitanja koja se tiču isključivo tebe ili tvoje okoline uveli smo novu funkcionalnost - Dežurni telefon Zdrave Krave. Kako djelovati u određenoj situaciji, je li potrebno ići na pregled, jesu li tvoji simptomi uobičajeni, kako si trenutno pomoći... na ova i mnoga druga pitanja odgovaraju stručnjaci Dežurnog telefona Zdrave Krave! 

Savjete i korisne prijedloge u periodu od 16 do 18 sati možeš dobiti:

Ponedjeljkom od psihologa Igora Čerenšeka: Potraži od njega savjete za jednostavnije savladavanje stresa, podršku u nošenju s osobnim izazovima te savjete u vezi svih ciljeva koje želiš ostvariti.

Utorkom od doktora dentalne medicine Deana Cekića: Potraži od njega najbolje savjete za održavanje oralne higijene, savjete za učinkovitu borbu protiv karijesa te borbu protiv svih stomatoloških tegoba kojih se želiš riješiti.

Srijedom od nutricionista Nenada Bratkovića: Saznaj pomoću kojih namirnica možeš ojačati imunitet i smanjiti umor, a da pritom ne ugroziš liniju. Potraži od njega savjet o prehrani.

Četvrtkom od dr. med. fitoterapeutkinje Ksenije Krajina Pokupec - Potraži od nje savjet u vezi liječenja gljivičnih infekcija, gastritisa, policističnih jajnika i ostalih tegoba ljekovitim biljem

Petkom od specijalistice ginekologije Ulle Marton: Potraži njezin savjet u vezi neredovitih menstrualnih ciklusa, neugodnih infekcija te svih ginekoloških tegoba kojih se želiš riješiti.

Nazovi svog stručnjaka na 060 50 10 10 i postavi mu pitanje!

Cijena za pozive iz fiksnih mreža je 3,49 kuna po minuti, a za pozive iz mobilnih mreža je 4,78 kuna po minuti. Navedene cijene su iskazane s PDV-om.

Više informacija potraži na www.zdravakrava.hr

IT jedan d.o.o., 062/700 700

Možda vas zanima i ovo:
Message