Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Hoće li mi ikad prestati bolovi u abdomenu? Liječnici su mi našli kamenčić u lijevom bubregu

Hoće li mi ikad prestati bolovi u abdomenu? Liječnici su mi našli  kamenčić u lijevom bubregu

Bolovi su mi počeli na lijevoj strani leđa iznad kuka, odnosno kod bubrega i onda su išli u abdomen kod mjehura. Nedavno su mi našli kamenčić u lijevom bubregu. Stvara li mi taj kamenčić te probleme?

VIDEO

Dragi Mevludine,

već ste mi jednom pomogli, bilo je onako kako ste rekli, vratili su mi novac. Nedavno sam saznala da ste liječnik. Budući da imam zdravstvenih tegoba, odlučila sam još jednom potražiti pomoć od vas. Bolovi su mi počeli na lijevoj strani leđa iznad kuka, odnosno kod bubrega i onda su išli u abdomen kod mjehura. Urolog mi je rekao da je možda bilo malo pijeska u bubregu, pa je on iritirao uretru, a možda je cistitis. Pila sam antibiotike i analgetike po potrebi jer me od tada često probada u abdomenu. Nedavno su mi našli kamenčić u lijevom bubregu 4,5 mm. Stvara li mi taj kamenčić te probleme? Treba li ga ukloniti? Što biste mi savjetovali kako bi mi se ublažili ili prestali svi ti bolovi? Hvala vam na odgovoru i lijepi pozdrav.

šifra: dijagnoza

Alen Vuković

Odgovor:

Drago mi je što su vam ipak vratili novac. Vidim da ste vrlo ambiciozni i energični, temperamentni i vrlo rječiti. Zbog svega toga ste kroz život uvijek vi nekoga vodili, malo tko je vama davao podršku. Analizirao sam vaše nalaze i vidim da ultrazvuk abdomena ne upućuje na ništa strašno, tek koji kamenčić. Uzimajte antibiotike i pijte dosta tekućine te će se stanje popraviti.

Bilo bi dobro da počnete sebi raditi salatu od maslačka s korijenom, sad ga ima svugdje. Treba ga dobro oprati u toploj vodi i napraviti s njim salatu s maslinovim uljem i sokom od limuna.

'Već dulje vrijeme se dopisujem s jednim muškarcem. Zanima me hoću li ga ikada upoznati?'
'Već dulje vrijeme se dopisujem s jednim muškarcem. Zanima me hoću li ga ikada upoznati?'

Nastojte takvu salatu jesti što češće jer ona će vam pomoći razbiti kamenac, a dobra je i za gušteraču. Napravite i kontrolu gušterače ultrazvukom svakih šest mjeseci, no za sada nema potrebe za operacijom. Imate nekih problema i s kralježnicom, stoga bi bilo dobro da počnete s vježbama, pa i da svratite u kakve toplice. Nije ništa strašno, no iskoristite sve što vam pruža moderna i alternativna medicina. U iduće dvije godine vidim vam samo napredak i vrlo malo problema. Sretno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

'Moja žena odbijala je seks 2 godine, sada se ljuti jer varam'
BURNA RASPRAVA

'Moja žena odbijala je seks 2 godine, sada se ljuti jer varam'

Muškarac je izazvao burnu raspravu nakon što je priznao da je radi nedostatka intimnosti sa suprugom odlučio potražiti nešto 'sa strane'. Kaže da mu je brak 'neodrživ', ali ne želi razvod
Dnevni horoskop za subotu 4. svibnja: Lavu prijeti depresija, a Ribe su pune mudrih savjeta
ŠTO DONOSI POČETAK VIKENDA

Dnevni horoskop za subotu 4. svibnja: Lavu prijeti depresija, a Ribe su pune mudrih savjeta

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 4. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje