Obavijesti

Lifestyle

Komentari 21

Ovih pet poza u seksu će vas još više zbližiti s vašim parterom

Ovih pet poza u seksu  će vas još više zbližiti s vašim parterom
5

Ovisno o osobnim preferencijama izaberite jednu od pet poza koje će pobuditi energiju i povećati intimnost između vas i partnera. Šaputanje, disanje, pogledi i prianjanje nečije kože na vašu potiču povezivanje

VIDEO

Seks je dobar dio ljubavi, i bilo da je u pitanju nova intimna veze među partnerima ili rasplamsavanje starih strasti, određeni seksualni položaji mogu poboljšati povezivanje i intimnost među partnerima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zarađuju preko 63.000kn mjesečno pričajući o seksu: 'Žene nam se često žale kako ne uživaju u seksu' VIDEO

Seksom se zapravo intimna veza među partnerima ojačava. 

1. Misionarski seks

Ovo je osnovni seks položaj i ne mora biti dosadan. U konačnici, idealan je za postizanje veće intimnosti i zbližavanje s partnerom, jer u ovoj pozi ljubavnika možete gledati, čuti i dodirivati. 

Želite iskusiti iznimno duboku penetraciju u seksu? Probajte ovu pozu i prepustite se užitku
Želite iskusiti iznimno duboku penetraciju u seksu? Probajte ovu pozu i prepustite se užitku

- Ovaj položaj je idealan za emotivno povezivanje, jer položaj potiče pogled, zvuk i dodir - kaže dr. sc. Sara Nasserzadeh, seksualna terapeutkinja.

Šaputanje, disanje, pogledi i prianjanje nečije kože na vašu potiču veću intimnost od većine drugih položaja.

2. 'Doggy' položaj

Žene mogu voljeti ovaj položaj zbog duboke penetracije koja vodi velikom užitku. Iako se isprva navedeni položaj, koji funkcionira tako što je jedan partner iza drugog, možda ne čini jako intimnim, ali on je jedan od najboljih načina za seksualno i intimno povezivanje partnera - jer u većini slučajeva može doći do istovremenog vrhunca.

'Prisiljavam se na seks s mužem jer bi me inače odavno ostavio. Priznao je da ima ljubavnicu'
'Prisiljavam se na seks s mužem jer bi me inače odavno ostavio. Priznao je da ima ljubavnicu'

- Ovaj položaj je pun adrenalina, sirove snage i dijeljenja takve seksualne energije koja će sigurno utjecati na intimniju vezu između partnera - objašnjava Nasserzadeh.

3. Seks pod tušem

- Seks pod tušem omogućuje vam da se potpuno posvetite jedan drugome, i date si vremena da istražite tijelo jedno drugog. Topla voda, ugođaj i zvuk zapljuskivanja vode o vas će vas dodatno opustiti i dati poticaj za fantastičan seks - objašnjava seksolog Marlowe Garrison. 

4. 'Žlica'

- Vođenje ljubavi u zagrljaju koji pruža ova pozicija će povećati nivo hormona ljubavi, oksitocina te poboljšati raspoloženje. Muškarac koji leži iza žene i rukama ju mazi, grli i stišće samo pojačava intimnost između partnera - objasnila je seksualna terapeutkinja Debra Laino.

5. Sjedeći lotus

U ovoj pozi partneri imaju sličnu 'jačinu' intimnosti kao i u misionarskom, ali ovdje postoji faktor uzbuđenja zbog novog položaja.

- Muškarac treba sjesti s prekriženim nogama, a žena mu dolazi u krilo omotavajući noge oko njegovih leđa. Lica su vam priljubljena, dovoljno blizu, za razmjenu seksi pogleda i za poljupce. Tijela su omotana što vodi jačem povezivanju i većom intimnošću između ljubavnika - izjavila je Rachel Needle, seksualna psiholognja, prenosi Prevention

Ne možete doživjeti orgazam: Ove stvari su možda krive za to
Ne možete doživjeti orgazam: Ove stvari su možda krive za to
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 21

VIDEO

Znakovi Zodijaka koje privlače tama i najmračnije dubine psihe
TAJANSTVENI SU

Znakovi Zodijaka koje privlače tama i najmračnije dubine psihe

Određene karaktere privlače neke mračnije priče, dio je to njihovih osobnosti koje su sklone otkrivanju priča koje imaju neki misteriozni i zlokobni karakter

Glava vas rastura? Puno vode i ovo povrće vas mogu spasiti
PROMJENA VREMENA I TLAK

Glava vas rastura? Puno vode i ovo povrće vas mogu spasiti

I dehidracija može uzrokovati glavobolju, pa je važno voditi računa da pijemo od dvije do tri litre vode na dan, i prije nego što osjetimo žeđ. Preporučuju se i blagi čajevi, a izbjegavati treba gazirana pića
Evo kako se na prirodan način riješiti korova između pločica
POSTOJI VIŠE NAČINA

Evo kako se na prirodan način riješiti korova između pločica

Alkoholni ocat je jeftino, a prirodno sredstvo protiv korova. Nekoliko dana zaredom njime špricajte korov. Vrlo brzo će se početi sušiti. Periodično ponovite postupak kad vidite da je opet provirio