Obavijesti

Lifestyle

Komentari 12

Pitala sam svoje bivše dečke zašto smo prekinuli - nisu se suzdržavali u odgovorima

Pitala sam svoje bivše dečke zašto smo prekinuli - nisu se suzdržavali u odgovorima
4

Njezini bivši sjećaju se prošlosti potpuno drugačije od nje. Što se nje tiče, oni nisu bili dovoljno dobri za nju - neki su radili prilično grozne stvari - a evo i njihovih razloga za prekid

VIDEO

Pitala sam sve svoje bivše zašto smo prekinuli, a oni se nisu suzdržavali u odgovorima, kaže autorica Jessica Sager. Dvije stvari su istovremeno i nevjerojatne i varljive: naša sjećanja i internet. Nedavno je kontaktirala svakog svog bivšeg dečka kako bi saznala, iz njihove perspektive, zašto stvari između njih nisu uspjele. Neki od razlaza bili su žestoki, a s nekima je još uvijek u prijateljskim odnosima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Razvodi se od sebe VIDEO

I kako se ispostavilo, nekoliko njezinih bivših momaka sjeća se njihove prošlosti potpuno drugačije od nje. 'Kad biste me pitali zašto bilo koja od mojih veza nije uspjela, bila bih potpuno iskrena - jer nisu bili dovoljno dobri za mene', kaže Jessica. Promijenila im je imena jer su neki od njih radili prilično grozne stvari, a neki jednostavno vole privatnost, donosi YourTango.

10 najvećih grešaka koje žene rade u romantičnim odnosima
10 najvećih grešaka koje žene rade u romantičnim odnosima

Slijede izravni transkripti njihovih razgovora, bez ljubaznosti, zajedno s pozadinom priče:

1. Bivši dečko Luis

- Luis i ja smo se upoznali na vjenčanju mog brata. Odmah smo se zbližili, ali kada je odletio kući u Kansas, gdje je živio, saznala sam da ima djevojku - priča Sager, dodajući kako je brisala njegov broj dok joj nije dokazao da je prekinuo vezu. Zatim joj je poslao avionsku kartu da ga vidi, zajedno s gomilom darova. Međutim, njihova je romansa bila kratkotrajna iz nekoliko razloga, kao prvo bilo joj je teško vjerovati mu zbog toga kako je sve počelo, a bio je i u drugoj vremenskoj zoni.

Luis: Ušao sam u vezu s tobom jer se moja bivša djevojka željela previše obvezati. Činila si se jednostavnijom i zabavnijom, i bila si... neko vrijeme. Također, želim djecu i želim ih odgajati kršćanski, što mi se čini da ne cijeniš previše i ne shvaćaš ozbiljno.

Ja: Sjećaš li se kad si me ignorirao dva tjedna? Je li to imalo veze s tim?

Luis: Da. Za to vrijeme se čak ništa nije dogodilo. Bio sam jako sam zaposlen, a ti me nisi prestajala gnjaviti zbog toga.

Ja: Jesi li išao na WC u ta dva tjedna?

Luis: Što?

Ja: Nemoj pretjerivati, samo odgovori na pitanje.

Luis: Mislim, vjerojatno?

Ja: Onda si imao slobodnu minutu ili dvije da mi pošalješ poruku i kažeš da si zauzet.

Luis: Završio sam s ovim.

2. Bivši dečko Patrick

- Patrick i ja bili smo dugogodišnji prijatelji prije nego što smo se spojili. Povjerila sam mu svoj život, a on me mogao čitati kao nitko drugi. Također, prekinuo je sa mnom putem poruke, a onda promijenio status na društvenim mrežama da je 'u vezi' s 18-godišnjom djevojkom istog dana kada me je ostavio - ispričala je. Onda ju nije ostavljao na miru iako ga je pristojno zamolila da lakše nastavi dalje.

Patrick: Bila si moja zaštita. Volio sam te i još uvijek volim, ali vrijeme nikada nije bilo pravo za nas.

Ja: Što s tim što si me prevario s tom 18-godišnjakinjom?

Patrick: Ništa se nije dogodilo sve dok nismo prekinuli. Ništa fizički.

Ja: Misliš nakon što si prekinuo sa mnom putem poruke.

Patrick: Bila si u drugačijem raspoloženju i znam da mrziš telefonski razgovor.

Ja: Zašto si nastavio razgovarati sa mnom nakon što si me ostavio?

Patrik: Iskreno, nedostajala si mi. I bio sam sebičan. Nisam želio prihvatiti činjenicu da sam te možda povrijedio, pa sam pokušao vratiti naše prijateljstvo da bude kao prije nego što je išta eskaliralo. I dalje mi ponekad nedostaješ.

10 očitih znakova koji ukazuju da partner manipulira s vama
10 očitih znakova koji ukazuju da partner manipulira s vama

3. Bivši dečko Doug

Doug je bio bubnjar. Bili su u mutnoj, nedefiniranoj vezi sve dok nije donijela kolače na jednu od njegovih svirki, gdje ga je vidjela kako se drži za ruke s bivšom djevojkom, koja ju je kasnije pokušala kopirati frizurom, potpunom promjenom stila odijevanja pa čak i nastojanjem da se zaposli u časopisu u kojem je Jessica tada radila.

Doug: Nisam bio spreman na obvezu, ali nisam to shvaćao neko vrijeme. Morao sam se sabrati. Bio sam opsjednut tobom kad smo se prvi put sreli, ali što si bila dostupnija, to sam više gubio interes.

Ja: Da, rekao si mi 'ne sada, ali uskoro'. Onda dvije godine kasnije...

Doug: Bilo je loše. Osjećao sam se grozno. Pogotovo jer ni to nije išlo. Želio sam sigurnost, i nekoga tko će mi pomoći da se osjećam bolje. Imala si tonu događanja, i iskreno sam se osjećao ugroženo na neki način. Osjećao sam se manje muškarcem, jer nisam puno radio. Moja bivša je bila više na mojoj razini i tu je postojala povijest koju ti i ja nikad nismo imali.

Ja: Sad si oženjen... za nekog drugog. Čini se dobra.

Doug: Da! Mislim da bi ti se svidjela.

4. Bivši dečko Brad

- Izlazila sam s Bradom dva tjedna - kaže Sager. 

Brad: Oporavljao sam se.

5. Bivši dečko John

- Godinama sam bila zaljubljena u Johna. Družili bismo se solo, tako se zbližili ... i onda ništa - kaže Jessica.

John: Bila si kao moja mala sestra i mama u isto vrijeme, ali zgodna. Ne znam kako to objasniti, ali bilo je tako čudno.

6. Bivši dečko Chris

- Chris i ja smo otišli na nekoliko spojeva koji nisu odveli nikamo, ali ostali smo prijatelji godinama. Bio je moje rame za plakanje kad stvari nisu išle s drugim dečkima i obrnuto - priča Sager. Jedina razlika je bila u tome što bi on bio ljubomoran kad bi ona izlazila s drugim dečkima, ali nikad se zapravo nije ponudio da izađe s njom.

Chris: Neovisna si. Nisi me trebala. Zbog toga sam se osjećao loše. Uvijek si bila cool. Zato kad bi te drugi dečki uznemirili, ja bih se naljutio jer si dobra djevojka. Zaslužila si puno bolje. A ja ti to jednostavno nisam mogao dati. 

Meditacija i svjesnost pomažu uploviti u neviđene intimne užitke i doživljaje koji se pamte
Meditacija i svjesnost pomažu uploviti u neviđene intimne užitke i doživljaje koji se pamte

7. Bivši dečko Dan

Dan je bio njezin dečko iz srednje škole. Hodali su šest mjeseci i on ju je ostavio na njihovu godišnjicu neposredno prije nego što je trebala nastupiti kao Juliet u školskoj predstavi. Nije bila toliko uzrujana koliko je osjećala da je trebala biti. Mjesec dana kasnije saznala je da ju vara s dvije cure koje je poznavala, od kojih je jedna bivša djevojka njihovog zajedničkog prijatelja.

Dan: Mislio sam da si zaljubljena u mene. Nisam bio spreman na to.

Ja: Mogu li ti nešto priznati? Rekla sam to samo zato što nisam znala što bih ti drugo rekla.

Dan: To mijenja stvari.

Ja: Zašto me ipak nisi volio? Stvarno sam draga.

Dan: Eh, nismo imali puno zajedničkog, a ja sam išao u školu i upoznavao sve te nove djevojke.

Ja: Cure s kojima si me prevario su one koje si već poznavao.

Dan: Ne znam ni računa li se to jer sam zadnjih mjesec dana bio psihički i emocionalno udaljen.

Ja: Zanimljivo, tada si me počeo tjerati na seks. Nije li to čudno?

Dan: Učinio sam pravu stvar.

Dreamstime

8. Bivši dečko Pete

- Pete je bio cimer mog najboljeg prijatelja. Nekoliko puta smo se družili, otišli na nekoliko spojeva, i kad god bi trebalo postati ozbiljno, on bi nestao... ili bih ja išla na unaprijed rezervirano putovanje sa svojim prijateljima. I, kao idiot, dopuštala bih da se to događa uvijek iznova dok nisam naučila lekciju. Još uvijek smo prijatelji sada kada oboje izlazimo s drugim ljudima. Zanimljivo, njegova djevojka se zove Jess, a on kaže da ima smisla za humor sličan mom - ispričala je Jessica.

Pete: Prvi put kad smo se približili nečemu ozbiljnom, upoznao sam nekoga. To nikamo nije išlo. Ipak je bila super zgodna. Onda kad smo se konačno opet zbližili, otišla si u Japan s hrpom frajera. Znam da se tu ništa nije dogodilo, ali to me je unervozilo i prekinulo volju za dalje.

Ja: Po čemu se nova Jess razlikuje od mene?

Pete: Glas joj je manje dosadan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto
DOBRO JE ZNATI

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto

Vozači možda nisu svjesni da privjesci za daljinske automobilske ključeve imaju niz skrivenih značajki. S kombinacijom dva gumba iskoristite značajku koja je idealna pomoć vozačima ljeti

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume
Dnevni horoskop za srijedu 1. svibnja: Bikovi će negodovati, a Ovan uživati u društvu prijatelja
ŠTO VAS OČEKUJE ZA 1. MAJ

Dnevni horoskop za srijedu 1. svibnja: Bikovi će negodovati, a Ovan uživati u društvu prijatelja

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 1. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje