Obavijesti

Lifestyle

Komentari 27

Seksualna piramida pomaže začiniti stvari: Ne dopustite da monotonija zavlada krevetom!

Seksualna piramida pomaže začiniti stvari: Ne dopustite da monotonija zavlada krevetom!

Nema te predigre ili nove seksualne igrice koja će zakrpati odnos u kojem nedostaje komunikacije. Glavni sastojak dobrog seksa je osjećaj povezanosti koji se dobiva radom na vezi i otvorenim razgovorima

VIDEO

Zamislite svoju najdražu hranu...kako je jedete svaki dan za doručak, ručak i večeru. Čak bi i najuporniji nakon nekoliko mjeseci povukli crtu i rekli 'Dosta!'. Tako i partnerima koji si u krevetu ne priušte ništa doli 'uobičajenog variva', 'slasno pečenje i desert' može vratiti seksualni apetit.

POGLEDAJTE VIDEO: Veliki penis - 'veliki' problemi

Pokretanje videa...

Peniser 01:02

Naviknu li se na isti način vođenja ljubavi, uvijek istu predigru te izbjegavajući i samu ideju na seks izvan kreveta prestat će osjećati uzbuđenje za seksom.

Da bi začinili seksualne navike najbolje je krenuti od dobre analize za koju može poslužiti jednostavni grafički prikaz. Iako zvuči matematički, zapravo je vrlo jednostavno: nacrtajte dva trokuta koja će predstavljati piramide.

Prva prikazuje trenutnu 'situaciju u horizontali', a za drugu će trebati malo mašte jer će prikazivati 'seks iz snova'. Na donju crtu prve napišite kakav seks najčešće prakticirate, pa redom nabrajajte prema vrhu. Drugu popunite po istom principu, ali se usredotočite na nove želje i porive. Budite maštoviti i tako raspirite strasti.     

Mnoge žene jednu stvar često rade u seksu, a to može biti znak velikih problema u vezi
Mnoge žene jednu stvar često rade u seksu, a to može biti znak velikih problema u vezi

Nakon što usporedite piramidu seksa kakav imate s onim kakav biste htjeli, na prvi pogled jasno je što morate promijeniti. Najbolje mjesto za predlaganje maštovitih zamisli je krevet. Uz jutarnju kavu i novine malo tko je spreman za misaoni tok koji vrvi 'prljavim detaljima'.

Nekoliko dobrih zamisli između poljubaca u krevetu plodnije je tlo za ispunjavajuć ljubavni život. Druga mogućnost je zapisivanje na papiriće koji možete stavljati u šešir i izvlačiti 'u posebnim prilikama'. Ne zaboravite zapisati u piramidu sve nove položaje koje želite iskušati.

Savjeti stručnjaka kako začiniti stvari:

  • Život bez neočekivanih situacija ubrzo postaje monoton, zato preuzmite stvar u svoje ruke i iznenadite partnera novom seksualnom igračkom, striptizom (pa čak iako nemate smisla za ritam dobro ćete se zabaviti) ili  povedite strastvenu igru čim uđe u kuću.
  • Nema te predigre ili nove seksualne igrice koja će zakrpati odnos u kojem nedostaje komunikacije. Glavni sastojak dobrog seksa je osjećaj povezanosti koji se dobiva radom na vezi i otvorenim razgovorima. Između ljubavnih seansi, dok rade hormoni nježnosti, dobro je vrijeme i za iskreno ćaskanje.
Prednosti čekanja sa seksom na početku veze: To parovima daje sasvim jedinstvenu priliku
Prednosti čekanja sa seksom na početku veze: To parovima daje sasvim jedinstvenu priliku
  • Lijeno prijepodne u krevetu idealna je vikend aktivnost. Doručak u krevetu jedite 'bez ruku' tako da jedan partner hrani drugoga. 
  • Umjesto da kažete 'Nemoj sad, djeca bi se trebala vratiti svaki tren'  ili 'Moram spremiti stan, gosti dolaze za pola sata' prepustite se adrenalinskom seksu na brzaka koji će dodatno pojačati užitak. Ne inzistirajte na predigri niti očekujte najbolji orgazam u životu i ludo ćete se zabaviti s partnerom. 
  • Muškarci koji glačaju, peru suđe ili barem redovito vode 'Cezara' u  jutarnju šetnju dobivaju više nježnosti u krevetu, pokazuje kalifornijska studija. Žene imaju jače osjećaje prema muškarcima koji s njima dijele kućanske poslove jer se manje sukobljavaju, a to  oboje pokazuju i u krevetu.
  • Promjena ritma u glazbi stvara dinamiku, a jednako se postiže i u ljubavnom životu. Rutinu nježnog seksa razbijte strastvenim vođenjem ljubavi, a ako se češće prepuštate usputnim nježnostima pridajte više pažnje dugim poljupcima i istraživanju parterovog tijela sporim, laganim dodirima.
  • Ako ste u potrazi za eksperimentima, istražite 'solo' seks u kojem nema ničeg prljavog... A lako se može prakticirati i s partnerom.
Njoj je bio prolazna avantura, a sada je novi mamin dečko: 'Ne želim da mi on postane očuh'
Njoj je bio prolazna avantura, a sada je novi mamin dečko: 'Ne želim da mi on postane očuh'
  • Za neke je avantura seks na vrhu planine, a drugima novi položaj. Zato svaki savjet prilagodite sebi.
  • Partnere povezuje i humor, pa smislite duhovite izraze za omiljene 'aktivnosti', poput 'zeko hop' za 'seks na brzaka'.
  • S vremena na vrijeme priuštite si dugometražnu poslasticu s uvodom, zapletom i više nego zadovoljavajućim raspletom na kraju.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa