Obavijesti

Lifestyle

Komentari 54

Serijska ljubavnica govori iz iskustva: Evo kako muškarci najčešće lažu svojim suprugama

Serijska ljubavnica govori iz iskustva: Evo kako muškarci najčešće lažu svojim suprugama
2

Nije ju briga što drugi misle o njenom nekonvencionalnom ljubavnom životu. Tvrdi kako ne misli da bi itko trebao varati, ali ako ste došli do faze u kojoj duže niste ispunjeni brakom, zaslužujete pravo da 'krenete dalje'

VIDEO

Serijska ljubavnica, koja izlazi samo s oženjenim muškarcima, otkriva najčešće laži i izgovore koje prevaranti koriste kako bi sakrili svoju nevjeru - od novih kreditnih kartica koje prikazuju kao 'poslovne' pogodnosti do okrivljavanja šefa za tajanstvene izostanke. Tridesetdvogodišnja Amy Kupps iz Sjeverne Karoline počela je izlaziti s oženjenim muškarcima nakon što ju je prevario vlastiti bivši muž. Ona tvrdi da su stariji muževi skloniji biti romantičniji i 'divlji' u spavaćoj sobi, posebno ako osjećaju da ih žene zanemaruju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Otkrili zašto se i dalje seksaju s bivšima: 'Ona je puno bolja u seksu od moje sadašnje žene...' 01:27

Kaže da je njezini partneri obasipaju raskošnim darovima i daju joj novac. Tvrdi da svaki mjesec primi oko 340.000 kuna u darovima. Iako se ne kaje što izlazi s oženjenim muškarcima, Amy je podijelila savjet svim ženama koje se boje da su prevarene i otkrila četiri najčešća izgovora koje varalice govore svojim partnerima kako bi prikrili aferu. Amy izlazi isključivo s oženjenim muškarcima koje je počela loviti nakon što ju je prije nekoliko godina prevario vlastiti bivši muž, a od tada je stekla jedinstveno znanje o načinima na koje nevjerni muškarci pokušavaju sakriti svoje nedopuštene romanse.

Ona je odlučila razotkriti glavne tajne koje preljubnici ne žele da znate - uključujući i zašto vjeruje da muškarci varaju i koliko skupo može biti da ljubavnica bude sretna. Prema Amy, jedan od ključnih razloga zašto muškarci varaju je najočitiji - seks. A, ako je to slučaj, bezosjećajno kaže da je žena 'sama kriva' što nije uspjela sa svojim partnerom održati 'zadovoljstvo' u spavaćoj sobi. Zapravo, jedan od razloga zašto se odlučila izlaziti sa starijim, oženjenim muškarcima, jest taj što smatra da se oni često mnogo više trude u krevetu i daju sve od sebe da naprave romantične i raskošne geste.

- Prevaranti su uzbuđeni u krevetu, uglavnom zato što godinama nisu bili zadovoljni pa su spremni učiniti sve što je potrebno da me uzbude - objasnila je. 'Oni su skloni biti divlji. Volim muškarce u kasnim 30-im ili 40-ima jer su puno romantičniji, financijski stabilniji i iskusniji u krevetu', kaže i dodaje kako tuđi muževi troše više na nju nego na svoje žene.

Kako lako začiniti i unaprijediti klasičnu misionarsku seks pozu
Kako lako začiniti i unaprijediti klasičnu misionarsku seks pozu

- Više volim gotovinu nego skupe darove, moji ljubavnici su mi omogućili vrijednu kuću koju gradim za sebe na 'rate'. Uzimam njihov novac da platim račune i razmazim sebe - ističe Amy. Iako se ne kaje zbog vlastite odluke da izlazi s oženjenim muškarcima, ponudila je maslinovu grančicu ženama koje vjeruju da su prevarene u obliku vodiča za najčešće izgovore i laži koje preljubnici koriste.

Prvi put je otvoreno progovorila o svojim navikama još u listopadu 2021., kada je otkrila da traži oženjenog partnera s kojim bi započela novu vezu. U to vrijeme manekenka je inzistirala da ju 'nije briga' što ljudi misle o njenom nekonvencionalnom ljubavnom životu, tvrdeći da 'ne misli da bi itko trebao varati svog supružnika', ali ako su došli do faze u kojoj duže vremena nisu ispunjeni brakom, zaslužuju pravo da 'krenu dalje'.

- Oženjeni muškarci žele popuniti prazninu koju ne dobivaju od svoje sadašnje partnerice i to me jako uzbuđuje - rekla je dodajući kako joj se sviđa ideja da bude njihova seksualna fantazija i najbolja ljubavnica. 'Mislim da nitko ne bi trebao varati svog supružnika, ali kad je gotovo, gotovo je. Ponekad žele razgovarati o stvarima i jaukati o svojim partnerima te se često osjećam kao terapeut. Nekad im savjetujem da ako je njihova veza toliko nezdrava da varaju, da je u redu da nastave dalje', ističe Amy.

Budući da je u prošlosti bila u braku, Amy je rekla da želi izbjeći 'svjetovne' aspekte ozbiljne veze, osobito kada su u pitanju kućanski poslovi i financije.

- Čovjek je već oženjen, uz to ne ide ništa od onih dosadnih stvari. Bila sam u braku i zaista ne želim raspravljati o plaćanju računa niti o tome tko je na redu da iznese smeće - kaže. 

Seksualno izgaranje: Evo što nam uništava želju za seksom
Seksualno izgaranje: Evo što nam uništava želju za seksom

Najčešće laži kojima varalice prikrivaju svoju nevjeru:

'Večeras ću se naći s prijateljem na kratkom piću, ali nemoj me čekati jer bih se mogao zadržati...'

Jedan od najčešćih načina na koji će varalice pokušati prikriti svoju nevjeru je izmišljanje planova s ​​prijateljem - i zadržavanje detalja o navodnom susretu nevjerojatno nejasnim. To im daje priliku da se vrate kući kad god žele i osigurava im da ne promaše u detaljima ako im se postave pitanja o tome što su radili.

'Imam sastanke i/ili putujem cijeli tjedan zbog posla...'

Prema Amy, ovo je posebno važno ako vaš partner obično ne putuje na poslu. Ako primijetite da koriste vrijeme praznika za posao - državni praznik, kada je ostatak ureda slobodan - možda su na odmoru s drugom ženom.

'Imam novu kreditnu karticu, ali je samo za posao, pa ne brini o tome...'

Ako vas hrani ovime nakon što otkrijete novu karticu u njegovom novčaniku, vjerojatno je to ona koju drži zasebno kako bi plaćao svojoj ljubavnici.

'Ne zovi moj službeni telefon, moj šef će se uzrujati ako primam osobne pozive...'

Ima li 'poslovni telefon' koji uvijek drži na nekom stranom mjestu poput zaključane komode? Ne smijete ga nazvati? Prema Amy, ovo je jasan znak da imate varalicu u rukama, prenosi Daily Mail.

8 vrućih scena iz filmova i serija koje će vas sigurno dovesti u pravo raspoloženje za seks
8 vrućih scena iz filmova i serija koje će vas sigurno dovesti u pravo raspoloženje za seks
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru