Lifestyle

Komentari 7

'Udebljala sam se tijekom ovih blagdana i, iskreno, briga me'

Taj višak kila me neće obeshrabriti niti ću se time zamarati. Umjesto toga usredotočena sam na sve što sam proživjela tijekom blagdana. Uživala sam u miru, povezanosti, duhovnom rastu, rekla je

Dobila sam šest kilograma tijekom božićnih blagdana. U 14 dana sam se s težine od 64 kilograma skočila na 70. Ali, nisam se udebljala samo ja, već i moj suprug i naša djeca, ispričala je Nicole Merritt, blogerica iz SAD-a. 

Kaže da su cijeloj obitelji 'popustile kočnice' i jeli su sve što im se našlo pred nosom, a poslastica nije nedostajalo, uostalom kao i svakog Božića.

- Taj višak kila me neće obeshrabriti niti ću se time zamarati. Umjesto toga usredotočena sam na sve što sam proživjela tijekom blagdana. Uživala sam u miru, povezanosti, duhovnom rastu, razumijevanju, ljubavi, zahvalnosti. Ovi kilogrami samo su pokazatelj mentalnog i emocionalnog rasta u mojim tridesetim godinama života - nastavila je.

- Možda sam kući s blagdana došla teža, ali, uvjeravam vas da se osjećam lakšom. Dobila sam višak kilograma, no ne osjećam prezir prema njima. Osim toga, nestao je onaj glupi osjećaj u meni da je mršavljenje prva stvar koju moram napraviti. Želim vam poručiti, ako ste već uživali u jelu i piću, nemojte kasnije žaliti zbog toga i osjećati se krivima - rekla je, a prenosi lovewhatmatters.com.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci