Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
9 komentara

Za vrijeme korone poželjan britanski, a ne boemski seks

Seks u vrijeme socijalne distance nije nužno nesiguran, sve dok nije previše boemski, uključuje samo dvije osobe od kojih jedna nije trudna, sudionici nemaju više od 70 godina i nisu bolesni

Couple kissing
Foto:
9 komentara

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: 15 znakova da je vaš odnos s partnerom postao toksičan

Po pitanju vođenja ljubavi u vrijeme koronavirusa, kad je ljudima rečeno da izbjegavaju socijalizaciju, profesor medicine pri britanskom sveučilištu 'East Anglia' Paul Hunter, rekao je da s time u većini kućanstava ne bi trebalo biti problema.

- Ako nemate simptome, a pridržavate se socijalne distance, nema razloga zašto ne biste trebali prakticirali seks s partnerom s kojim živite. No ako vam je seksualni život opušteniji i ako pritom dolazite u kontakt s nekoliko ili više drugih ljudi, savjetujemo vam da to ne činite, tako da ostanite kod kuće- rekao je Hunter.

NE ZANEMARUJTE IH 15 znakova da je vaš odnos s partnerom postao toksičan

Seks u vrijeme socijalne distance nije nužno nesiguran, sve dok nije previše boemski, uključuje samo dvije osobe od kojih jedna nije trudna, sudionici nemaju više od 70 godina i nisu bolesni, naglasio je.

POGLEDAJTE VIDEO s Ivanom Đikićem: #ZAJEDNO24SATA

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Zbog korone otkazane svadbe: Neki tuguju, a neki su se snašli

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message