Obavijesti

News

Komentari 8

24anđeli: Košarkaši Cedevite su donirali tenisice, trenirke...

24anđeli: Košarkaši Cedevite su donirali tenisice, trenirke...
8

Cedevita često sudjeluje u humanitarnim akcijama. Igrači Marino Baždarić i Vlado Ilievski su u utorak članovima udruge Mali zmaj predali donaciju za akciju 24anđeli

VIDEO

Košarkaški klub Cedevita pridružio se akciji 24anđeli. Kapetan momčadi Marino Baždarić i igrač Vlado Ilievski predali su u utorak u Domu košarke Cedevita na Zagrebačkom Velesajmu predstavnicima udruge Mali zmaj deset paketa za četiri obitelji kojima u akciji pomažemo. U paketima su majice, tenisice i gornji dijelovi trenirki.  

- Priča svake te obitelji je jednako potresna. Odlučili smo se uključiti i pomoći - rekao je Ozren Kanceljak, direktor marketinga košarkaškog kluba Cedevita. 

- Cedevita često sudjeluje u humanitarnim akcijama. Zadnja veća akcija bila je suradnja sa Zakladom Ana Rukavina. Zakladi smo dali sve prihode od kompleta ulaznica Eurolige. Kada god postoji prilika, da ima neke veze sa sportom, a može se pomoći nemoćnoj djeci, mi se uključujemo u takve akcije - kaže Kanceljak.

U udruzi Mali zmaj zahvaljuju Cedeviti.

- Hvala Cedeviti što se uključila u akciju 24anđeli. Ova će donacija sigurno razveseliti obitelji, a posebno obitelj teško bolesne mame Željke čiji su sinovi košarkaši - rekao je Tomislav Palfi iz Malog zmaja.

Kristijan je dobio aspirator, braća ormar za odjeću

Akcija 24anđeli, podsjetimo, počela je u prosincu prošle godine. Nositelj akcije je udruga Mali zmaj. U akciju su se uključili naši brojni čitatelji kao i više partnera akcije. Za deset obitelji prikupljeni su hrana, odjeća, igračke, novac, kreveti, perilica... 

Što je sve prikupljeno u akciji do 7. siječnja možete pročitati OVDJE

Iako je akcija službeno završila 7. siječnja, ona nije stala. U međuvremenu je mali Kristijan dobio prijenosni aspirator, Josipovoj obitelji iz Baranje je od novca koji je prikupljen u akciji uvedena voda, Milici i njezinom sinu su kupljena drva za ogrjev. Ivan (19), sin teško bolesne Mirjane, je dobio posao, a Antoniju i njegovoj braći je stigao ormar za odjeću koja se prikupila. Sanjina obitelj je također dobila ormar. Za Anu i njezino devetero djece zahvaljujući sponzoru koji želi ostati anoniman i dalje se redovito nabavlja hrana.

Zahvaljujući akciji 24anđeli udruzi Mali zmaj javili su se i iz Dukata te je dosad podijeljeno 1428 litara mlijeka za 40-ak obitelji na području Zagreba i okolice. 

No obiteljima je i dalje svaka pomoć dobrodošla pa ako želite pomoći javite se:

Udruga Mali zmaj

mobitel: 091 5670 618

Adresa: 

Gjure Szaba 5

10000 Zagreb 

web stranica: http://www.malizmaj.hr/


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.