Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Francuskinja Anne-Cecile nije ubijena: Pala je s dalekovoda?

Obdukcijski nalaz otkriva da je uzrok Annine smrti teška ozljeda glave. Tijelo djevojke je pronađeno u neposrednoj blizini dalekovoda pa bi takva teorija mogla imati smisla...

Foto: Privatni album/Željko Hladika/24sata
153 komentara

Francuskinja Anne-Cecile Pinel, čiji su posmrtni ostaci pronađeni u Tržiću Tounjskom tri i pol godine nakon nestanka, navodno nije preminula nasilnom smrću. 

Kako neslužbeno doznaje RTL, sumnja se da je pala s dalekovoda na koji se popela jer se izgubila i željela orijentirati u prostoru. Prilikom pada, do kojeg je moglo doći zbog strujnog udara, vjerojatno je udarila u beton ili metalnu konstrukciju.

ODVJETNICA OBITELJI PINEL: 'Sumnjamo da je Anne ubijena, želimo obdukciju u Francuskoj'

I obdukcijski nalaz otkriva da je uzrok Annine smrti teška ozljeda glave. Tijelo je pronađeno u neposrednoj blizini dalekovoda pa bi najnovija teorija mogla imati smisla.

GDJE STE GLEDALI? Područje na kojem su našli tijelo pregledali su još 2014.

Treba imati na umu i da je tada 23-godišnja Anne cijelu noć plesala ne festivalu Memento Demento kod Slunja i da je prije odlaska u šetnju i nestanka konzumirala opojnu drogu LSD što ju je moglo nagnati na neke nelogične i opasne postupke. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ozljede tipične za padove

Djevojka je navodno imala prijelom na donjem dijelu lubanje kraj sljepoočnice. Takve ozljede “ispod oboda šešira” obično se viđaju kod žrtava ozlijeđenih u padu.

Roditelji i obitelj Anne-Cecile skloniji su drugoj verziji, odnosno sumnjaju da je sitna, krhka djevojka bila žrtvom kaznenog djela, a odvjetnica obitelji Corinne Herrman navodno je već zatražila da se obdukcija obavi i u Francuskoj.

Foto: 24sata.hr Studentica iz Lyona nestala je 21. srpnja 2014. s festivala Momento Demento u Gornjem Primišlju kraj Slunja. Desetak dana pripadnici HGSS-a su zajedno s policijom, vojskom i mještanima detaljno pretražili šire područje oko kampa gdje je bio festival. Nisu ulazili jedino u područja koja su im na kartama bila označena kao minski sumnjiva. Između ostalog, detaljno su pretražili i područje na kojemu su lovci 7. siječnja pronašli ljudski kostur.

GOTOVA DNK ANALIZA Stigla je potvrda: Kosti nađene u šumi pripadaju Francuskinji!

Dalekovod nije na minskom polju

Kako doznajemo, jedan od lovaca iz Lovačkog društva Srnjak uz betonsko postolje kraj dalekovoda prvo je ugledao lubanju, a potom zdjelicu i ključnu kost. Uz nogu je primijetio crnu čizmicu koja je stajala uspravno. Budući da je Anne-Cecile bila sitna i imala mala stopala, prvo je pomislio da je riječ o dječjoj čizmici. Odmah su pozvali policiju.

Mjesto na kojemu je pronađeno tijelo udaljeno je svega oko kilometar i pol od ruševne napuštene kuće u kojoj je HGSS još 2014. godine pronašao njezinu torbicu s praznim novčanikom, bočicom vode i mobitelom.

Možda vas zanima i ovo:
Message