Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Kako izgleda aktivni odmor na sjeveru Hrvatske?

Željni ste aktivnog odmora? Međimurje ima rješenje. Priroda ovdje još uvijek dominira, svjež zrak razbuđuje, hrana je domaća, obroci su hranjivi, a kreativnosti u ponudi sadržaja ne nedostaje

Foto: Terme Sveti Martin

Brežuljci kao prirodne ljepote, ali i izazov

Međimurje je brežuljkasti kraj, pogodan za vožnju biciklom ili dobar trening trčanja. Vožnja brežuljcima puno je uzbudljivija i izazovnija od vožnje ravnom cestom, pa vozeći bicikl npr. gornjim Međimurjem nikada ne znate što vas čeka iza zavoja, a izazov okretanja pedala, kao i trčanja uzbrdo i nizbrdo, probudit će u vama energiju. Osim toga, pogledi do kojih ćete doći izbrisat će svaki teret s vašeg tijela, ali i uma. Stanite i uživajte. 

Foto: Terme Sveti Martin

Izazovi prilagođeni aktivnima

U aktivni odmor posebno ulažu LifeClass Terme Sveti Martin. Volite li brinuti o zdravlju, a uz to biti smješteni na lokaciji pogodnoj za aktivni način odmora, smjestite se u Hotelu Spa Golfer. Ako želite svoj odmor iskoristiti aktivno, razmislite o hotelskim paketima pod nazivom Sport i Fit. Sport i Fit Bike prilagođen je zaljubljenicima u bicikl, a uključuje GPS uređaj s bike rutama, pranje bike dresova, detaljan opis svih bike ruta i LC Bike set. Sport i Fit Run razveselit će trkače knjigom Abeceda trčanja, LC Run setom te smoothiejem u ION baru. Resort je opremljen i ostalim sportskim terenima, pa zaigrati možete i tenis, nogomet ili košarku te se aktivirati u fitness centru. 

Foto: Terme Sveti Martin

Energija je u zraku 

Smjestili ste se u Sveti Martin na Muri, a netaknuta priroda vas okružuje. Zrak je svjež, lakše se diše, ali i misli. Zaronite u ljekovitu vodu Termi Sveti Martin koja će pogodno djelovati na vaš organizam. Uređenju unutrašnjosti bazenskog kompleksa prema filozofiji dr. Rudolfa Steinera cilj je spajanje tijela, uma i duha čovjeka. To sve daje vam energiju za nove rekreativne pothvate, a u cijeloj priči domaća hrana igra najveću ulogu. Terme svoje sastojke dobavljaju od lokalnih OPG-ova i trude se filozofiju zdravog načina života živjeti i u kuhinji. Više informacija potražite na www.termesvetimartin.com.

Foto: Terme Sveti Martin

Tema: Promo sadržaj

Message