News

Komentari 262

Madžar: Ispao sam nasilnik, a tako se ponio i Zoran Milanović

Madžar: Ispao sam nasilnik, a tako se ponio i Zoran Milanović

Dok je Milanović govorio o Kontinental prijevozu nakon sučeljavanja, u izjavu mu je upao Tomislav Madžar, bliski suradnik predsjednice te mu počeo govoriti da ga može biti sram

Nikola Jelić, glasnogovornik Zorana Milanovića, objavio je nakon cijelog incidenta da se javio i šef stožera Kolinde Grabar Kitarović koji se ispričao Milanoviću zbog verbalnog napada savjetnika Madžara.

Pogledajte video

Podsjetimo, Madžar je upao Milanoviću dok je davao izjavu o Kontinental prijevozu i počeo govoriti da ga može biti sram zbog takvog govora. Milanović ga je upitao "Tko si ti dečko" te rekao je li to netko iz osiguranja, na što mu je Jelić rekao da je to savjetnik predsjednice.

Milanović je rekao da je istina što je govorio ranije, Madžar je nastavio kako ga može biti sram. 

 

Milanović je u prolasku rekao da ima i dalje nestabilnih, na što ga je Madžar ispitivao o plaći.

- To je to. HDZ-ovci se tuku u Saboru, a ne znaju se tući, psuju. Ovako se razgovaraju sa bivšim premijerom. Ja čovjeka ne poznajem. Ovo je jadno. - rekao je Milanović.

Madžar je za Jutarnji ponovio da Milanovića može biti sram zbog izjava u kojima je Kolindu nazvao kriminalcem, a na Milanovićeve izjave da je radio za minimalac u svojoj tvrtki rekao je da je to "javna tajna i da je uz minimalnu plaću plaćao i minimalne poreze".


Kaže da nije dobio nikakve reakcije nakon ispada, a da je on sjeo u auto i otišao, iako je viđen u razgovoru sa Zoltanom Kabokom. 

- Vidim da sam na ovoj snimci ispao kao neki nasilnik, no želim napomenuti da je gospodin Milanović u zadnjih 6 mjeseci svoje kampanje napadao branitelje, Crkvu, HDZ pa i predsjednicu Grabar-Kitarović.

Žao mi je zbog mog istupa, no na takav način se Milanović ponio prema predsjednici Grabar-Kitarović, docirao je, napadao, ponižavao i jednostavno nije u redu da na takav način razgovara. Na takav je način govorio i za Škorine glasače - rekao je. 

Na pitanje hoće li ovo naštetiti kampanji, misli da neće jer nije u stožeru i napominje da je to bio njegov, a ne ispad Kolinde Grabar-Kitarović.

'Tako inače ne komuniciram'

- Osuđujem nasilničko i šovinističko ponašanje Zorana Milanovića u cijeloj kampanji, posebno u porukama na sučeljavanjima gdje predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović naziva priležnicom. Držim i dalje da se treba sramiti svojih riječi, napadao je sve redom, Vukovarsku kolonu, branitelje, HDZ-ovce, Škorine birače... Riječ je o mojoj komunikaciji koja nije komunikacija stožera kao ni predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. To je komunikacije osobe koja je odgojena da zaštiti slabije, posebno žene- rekao je savjetnik predsjednice Tomislav Madžar za 24sata te dodao da ga cijeli dan nazivaju poznati i nepoznati pa čak i neki SDP-ovci koji se slažu da je Milanovićevo ponašanje prema aktualnoj predsjednici nedopustivo.

Inače, Madžar je na sučeljavanje došao kao predsjedničin prijatelj jer nije dio stožera.

Najčitaniji članci