Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Otišla kod ljubavnika, ostavila u stanu djecu da umru od gladi

Ukrajinka (20) je prije tri godine zaključala sina (2) i kćer (3) i otišla kod ljubavnika. Dječak je umro nakon šest dana, a curica je tri dana živjela pored njegovog tijela. To je samo jedan od primjera majki iz pakla...

Foto: VK.com/Vladislava Podchapko
63 komentara

Vladislava Podčapko (20) ostavila je svoju djecu samu i otišla kod ljubavnika. Nakon šest dana, 23-mjesečni sin umro je od gladi. Policiji je rekla da nije znala da djeca mogu umrijeti.

Vladislava je kćer Anu (3) i sina Danila zaključala u stanu u Kijevu. Ostavila ih je same devet dana i otišla kod ljubavnika. Maleni Danil je umro od gladi nakon šest dana. Njegova sestra Ana bila je s mrtvim bratom u stanu još tri dana.

Foto: VK.com/Vladislava Podchapko

Djeca su pokušavala izaći iz stana, ali nisu mogla otvoriti vrata jer su bila zaključana. Susjedi su ih čuli kako plaču te su pozvali policiju koja nije došla.

Kada su djeca pronađena, curicu su odmah odvezli u bolnicu. Bila je u vrlo lošem stanju i izgladnjela. Srećom, liječnici su joj uspjeli spasiti život.

Sina je počela silovati kada je imao 4 godine

Amerikanka Kelly Lynn South iz Louisvillea u Kentuckyju osuđena je na 16 godina zbog incesta i seksualnog zlostavljanja sina od njegove 4. godine. Uhićena u listopadu 2015. godine. Zlostavljanje je trajalo do dječakove  7.godine.

Foto: Attorney General's Office

- Patnja žrtve je nezamisliva i ona će trajati. Odluke suda ipak su doprinijele pravdi - rekli su tužitelji. U Kentuckyju se seks s djetetom mlađim od 12 godina smatra seksualnim zlostavljanjem prvog stupnja i za to je predviđena kazna između pet i 10 godina zatvora. Kazna za incest s djetetom mlađim od 12 godina kažnjava se s 20 do 50 godina zatvora.

Otrovala kćer pa je spalila u automobilu

Kanađanka Laura Coward osuđena je na doživotni zatvor zbog brutalnog ubojstva svoje devetogodišnje kćeri Amber Lucius. Uhićena je još 2014. godine, dva dana nakon prijave nestanka njene kćeri. Povod zločinu bila je rastava sa suprugom koji je dobio skrbništvo nad djetetom, što je pogodilo rastrojenu Lauru. Odvezla je kćer daleko od grada i nadrogirala ju tabletama za spavanje. Misleći da je mrtva, zatvorila ju je u auto i zapalila.

NAJOKRUTNIJE ŽENE U POVIJESTI Vodila je 'farmu beba': Puštala bi dojenčad da umru od gladi...

Obdukcija je pokazala da Amber nije umrla od tableta, već zbog kombinacije hipotermije, udisanja dima i trovanja ugljičnim monoksidom. Laura Coward osuđena na doživotnu kaznu zatvora

'Radije bih da ga nema, nego da živi s ocem'

Lesley Speed iz Velike Britanije objesila je svog sedmogodišnjeg mališana šalom, a potom mu na lice stavila jastuk kako bi se uvjerila da više ne diše. Učinila je to jer se bojala da će izgubiti skrbništvo nad njim. Samo tjedan dana prije stravičnog čina poslala je bivšem suprugu Matthewu Spriggsu pismo u kojem stoji: "Nadam se da ćeš živjeti s ovom boli do kraja svog života".

Foto: Facebook/Great danes "Von Unterwein"

Beživotno tijelo dječaka na krevetu je pronašao Lesleyjin partner. Ubila ga je na dan kad je bilo zakazano ročište na sudu. Jones je na podu kupaonice našao i Lesley. Imala je ubodne rane od noža po vratu, ramenima i zapešćima:

- Ubila sam ga, ugušila sam ga. Nisam mu mogla ovo priuštiti - navodno mu je rekla.

Sina (3) ugušila jastukom

Krv u žilama ledili su detalji ubojstva malog Denisa (3) u Puli za koje je na 33 godine zatvora nepravomoćno osuđena njegova majka Chiara Pašić. Chiaru su teretili da je 23. svibnja 2017. godine uz pomoć maloljetne pomagačice jastukom ugušila vlastitog trogodišnjeg sina.

Foto: PIXSELL, REUTERS

To je napravila uz pomoć 15- godišnjakinje. Dječaka, koji je vrištao, koprcao se i otimao, gušile su obje. Prvo mu je jastuk na glavu, dok je ležao na krevetu licem prema stropu, stavila maloljetnica i počela pritiskati, dok ga je Chiara držala za noge. Zatim su se zamijenile pa ga je gušila Chiara dok ga je maloljetnica držala. To su radile sve dok nesretni dječak nije klonuo i prestao se otimati.

24sata IZGLASALI TIJANIN ZAKON Oteo je, silovao i brutalno ubio: Tijana je imala tek 15 godina...

Kako bi pokušale prikriti svoj zločin, njegovo beživotno tijelo stavile su na dječja kolica, pokrile dekicom i odvezle do obale kraj napuštene bivše vojarne Vallelunga. Tamo su njegovo tijelo ostavile u moru i vratile se kući.

Kćer tjerala na seks za vrećicu graha

Deset je godina majka iz okolice Varaždina prisiljavala dvije malodobne kćeri na seksualne odnose s odraslim muškarcima. Prvu djevojčicu u svijet prostitucije uvela je s njezinih 13, a drugu s nepunih 14 godina. Podvodila ih je punih deset godina.

Stariju je prvi put poslala muškarcu kad je bila u 8. razredu. Poslala ju je susjedu koji ju je dočekao na vratima. Majka alkoholičarka prodala ju je za malo Vegete. I mlađu sestru majka je slala mušterijama s papirićima na kojima je bila cijena koju je napisala. Ponekad su morale spavati s muškarcima za vrećicu graha

Možda vas zanima i ovo:
Message