Obavijesti

News

Komentari 27

Stotine traže pedofila: Ulaze u kuće, provjeravaju svaki kutak

Stotine traže pedofila: Ulaze u kuće, provjeravaju svaki kutak
12

Već šest dana traje potraga za 12-godišnjom djevojčicom Monikom Karimanović, koja je nestala u Suvom Dolu kod Niša, kao i za njenim otmičarem Ninoslavom Jovanovićem, osuđenim silovateljem...

VIDEO

Ninoslav Jovanović, poznat i kao 'Malčanski berberin', već nekoliko dana uspješno bježi srbijanskoj policiji. Njega, naime, policija sumnjiči za otmicu Monike Karimanović, 12-godišnjakinje iz Suvog Dola. 

U srijedu ga je policija opkolila u selu Orašac, tj. - barem se tako mislilo. Naime, u jednoj je kući, u koju je provaljeno, pronađena kosa, što je bio uvjerljiv dokaz da su tamo bili Jovanović i djevojčica s obzirom da je Jovanović sve svoje prethodne žrtve uvijek šišao jer u tome pronalazi seksualnu satisfakciju.

Isto tako, Jovanovića je u utorak viđen u jednoj prodavaonici, gdje ga je i prepoznala jedna djevojka koja ga je prijavila policiji, a u šumi kod Malča, sela u kojem Jovanović živi, je pronađen njen ruksak. 

Srbijanska policija opkolila je silovatelja koji šiša svoje žrtve
Srbijanska policija opkolila je silovatelja koji šiša svoje žrtve

Međutim, Jovanović je policiji jučer izmaknuo pa je Ministarstvo unutarnjih poslova Srbije potragu za 12-godišnjakinjom označilo kao državni prioritet broj jedan. 

Za potragu je aktivirano čak 220 policajaca i pripadnika Žandarmerije, a na raspolaganju su im najmodernije kamere, psi tragači i helikopteri. Teritorij potrage za osuđenim silovateljem proširen je na nekoliko sela. 

Pripadnici Žandarmerije danas su uz pomoć pasa pretražili selo Rogošte, a nakon toga su se zaputili u selo Podvis. Tamo su aktivirane u helikopterske jedinice koje su nadlijetale okolna sela. 

Policija i Žandarmerija također su prošli područje uz prugu Niš - Zaječar gdje su očevici prethodno vidjeli Malčanskog berberina s djevojčicom. 

Potraga je nastavljena prema selu Glogovac gdje su psi nanjušili tragove, no, čini se da oni nisu svježi pa je pitanje hoće li biti od ikakve koristi, piše Espreso.rs

Posljednje selo koje je zasad pročešljano je Vasilj, a policija će nastaviti potragu po svim okolnim selima i mjestima gdje bi se Ninoslav Jovanović mogao skrivati, zajedno sa svojom žrtvom. 

Posljednji detalji potrage:

Kurir javlja da je policija oko 16h počela potragu na brdu iznad Knjaževaca te da policija po selima upada i u kuće, u slučaju da se Jovanović sakrio kod nekog. 

Oko 17 sati završena je pretraga sela Glogovac. U njemu nisu pronađeni dokazi koji bi ukazivali na to gdje se nalaze Jovanović i Monika. 

Već je silovao, u zatvoru proveo 22 i pol godine

Ninoslav Jovanović 2006. godine je osuđen na 15 godina zatvora zbog silovanja 12-godišnje djevojčice i pokušaja silovanja druge. Vrhovni sud kaznu mu je smanjio na 13 godine pa je 'Malčanski berberin' na slobodu izašao početkom 2018. godine. 

Prvo ošiša pa siluje djevojčice: 'Rekao je da će mi ubiti obitelj'
Prvo ošiša pa siluje djevojčice: 'Rekao je da će mi ubiti obitelj'

Inače, 12-godišnju djevojčicu silovao je na uvjetnoj slobodi, nakon što je odležao devet i pol godina za silovanje djevojčice, silovanje žene i 25 prijevara, piše Espreso.rs.

Sve svoje žrtve Jovanović je prije seksualnog iživljavanja ošišao što ga, priznao je sudskim vještacima, seksualno uzbuđuje. Oni su pak utvrdili da Ninoslav Jovanović nije mentalno bolesna osoba, ali da se radi o čovjeku koji je psihopat. Za vrijeme suđenja 2006. godine vještaci su upozorili sud da će Jovanović, kad se jednom opet pojavi na slobodi, sigurno ponoviti svoja zlodjela. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...