Obavijesti

Show

Komentari 3

ANKETA Ples, pjesma, predstava i talent: Koji nastup je najbolji u 'Supertalentu' i 'Superstaru'?

ANKETA Ples, pjesma, predstava i talent:  Koji nastup je najbolji u 'Supertalentu' i  'Superstaru'?
23

Iz showova smo izdvojili 10 nastupa koji su bili upečatljivi. Pjevači i pjevačice, mladi plesač, glazbena skupina...

VIDEO

Sezona lova na talente je uveliko u tijeku. U 'Supertalentu' i 'Superstaru' pojavili su se brojni talentirani izvođači, a sada smo izdvojili one najupečatljivije.

Sjećate li ih se iz drugih emisija? Petar Tucman kuha, Klara Perko se bori za ljubav, a Marin pjeva
Sjećate li ih se iz drugih emisija? Petar Tucman kuha,  Klara Perko se bori za ljubav, a Marin pjeva

Supertalent

Učenici OŠ Novske

Djecu s posebnim potrebama iz OŠ Novske u talent show je pozvao Davor Bilman.  Njihov nastup nikoga nije ostavio ravnodušnima. Plakalo se ispred malih ekrana, a plakao je i odveć strogi žiri nakon njihovog emotivnog nastupa.

Svoju točku ova djeca žiriju su najavila kao iznenađenje. Riječ je bila o vrlo emotivnoj predstavi o različitostima među djecom.

Emina Bajtarević

Emina Bajtarević stigla je na pozornicu 'Supertalenta' i pokazala talent koji žiri i gledatelji još uvijek nisu imali priliku vidjeti. Emina je prije četiri godine pjevala u 'Supertalentu', a sad je pokazala koliko je vješta u trbuhozborstvu i pjevanju bez pomicanja usta, a za svoj nastup je dobila i zlatni gumb.

Esteriore Brothers

Zlatni gumb pao je i u ruke glazbene skupine Esteriore brothers koja je očarala Maju Šuput. 

Četiri brata Mimmo, Amedeo, Piero i Gebriele koja dolaze iz tradicionalne sicilijanske obitelji tako su osvojila direktnu ulaznicu za polufinale. Preko roditelja su zavoljeli glazbu i počeli nastupati kao bend.

Liberty Barros

Djevojka - guma svojim je nastupom šokirala, ali i oduševila žiri u 'Supertalentu'. Britanka Liberty Barros (15) na društvenim je mrežama prava senzacija, a na Tik Toku broji više od 37 tisuća pratitelja.

Natprosječno fleksibilnim pokretima Liberty je fascinirala gledatelje, a njezin talent posebno se svidio Fabijanu koji ju je nagradio zlatnom ulaznicom za polufinale.

Andi Ismaili

Zlatni gumb Martina Tomčić pristisnula je nakon što je mladi plesač iz Makedonije završio svoju plesnu točku.

- Bit ćeš svjetki poznat - rekla mu je Martina koja nije krila oduševljenje, a nije niti Andi koji je u razgovoru za 24sata priznao da mu je bilo nestvarno čuti takve komplimente.

Andi se plasirao u polufinale, a otkrio nam je da gledateljima i žiriju sprema nešto spektakularno'.

Superstar

Anatalia Filimone Kević Zandamela 

Anatalia Filimone (18) rasplakala je Severinu izvedbom pjesme 'The Greatest Love of All' od Whitney Houston. Ova tinejdžerica iz Drniša sestra je i Anatache Filimone koja je pobjednica osme sezone hrvatskog 'Supertalenta'.

Sestra joj se, rekla je ranije za 24sata, nakon pobjede u talent showu, nastavila baviti glazbom, a Anataliji je njezino iskustvo puno pomoglo.

Ivan Živković

Ivan Živković (19) žiri je oduševio svojom dubokom bojom glasa kada je zapjevaao 'Fever'. Za zadaću je dobio da napiše autorsku pjesmu, a Ivan iz Ivankova, mjestu nedaleko od Vinkovaca, pričao nam je o alopeciji i o prometnoj nesreći koja mu je promjenila život.

- Automobil se okretao krov-gume tri puta, a zatim je stao. Ljudi kažu da je takav događaj sekunda, ali lažu - rekao nam je svojedobo..

David Balint

Davida Balinta (23) javnost je upoznala prošle godine kada je video na kojemu pjeva s Petrom Grašom (47) postao viralan, a nedavno je zapjevao i na malim ekranima

- Počeo je pjevati sa mnom, prikupilo se još mnogo ljudi. Bio sam iznenađen jer se sve dogodilo jako spontano i brzo, ali svakako će mi taj trenutak ostati duboko u sjećanju i sad barem mogu reći da sam imao duet s Grašom - prisjetio se kroz osmijeh talentirani glazbenik za 24sata 'sudbonosnog susreta'.

U 'Superstaru' je izveo akustičnu verziju pjesme 'We Found Love' Rihanne i Calvina Harrisa te oduševio žiri..

Eva Brnas 

Žiri i gledatelje je zadivila i Eva Brnas (16) iz Metkovića koja je doživjela gubitak najbolje prijateljice i zbog čega je postala depresivna.

- Glazba je za mene neka vrsta terapije. Znači, bila ja tužna, sretna, ljuta, žalosna, glazba je uvijek taj netko, ili u ovom slučaju, nešto čemu se mogu obratiti (osim navečer kad susjedi spavaju) - rekla nam je Eva ranije.

Elizabeth Zacero

Pred žiri je izašla Riječanka Elizabeth Zacero (25) te emotivno izvela 'Loved By You' od KIRBY i hipnotizirala žiri. Žiri je ostao bez riječi i vrlo brzo jednoglasno uzviknuo - da.

Elizabeth je ispričala i da je morala vrlo rano odrasti zbog tatine bolesti. Počela je raditi sa samo 14 godina.

- To su bili poslovi ispomoći, u restoranu, kao konobarica... Kasnije sam se počela baviti crossfitom, radila sam kao trenerica i vodila grupne treninge. Gdje god je bilo posla, tu sam bila ja. Bila je takva situacija, ako smo išta željeli imati da ne opterećujemo majku sa svime, onda smo mi financijski uskakali. Ali ništa ne žalim, super mi je bilo i djetinjstvo, adolescencija i zato i jesam osoba kakva sam danas jer sam sve to prošla - rekla je za 24sata

 

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala