Obavijesti

Show

Komentari 27

Donosimo veliki popis: Evo koje filmove i serije možete gledati za Božić na streaming servisima

Donosimo veliki popis: Evo koje filmove i serije možete gledati za Božić na streaming servisima
13

Za vas smo pripremili popis filmova koji su nedavno izašli ili će tek izaći, a u kojima ćete moći uživati u ovom blagdanskom vremenu

VIDEO

Božićno doba nam se polako približava, a svakodnevno na razne platforme izlaze filmovi snimljeni u božićnom duhu koji će nam zasigurno uljepšati blagdane. Za vas smo pripremili popis filmova koji su nedavno izašli ili će tek izaći, a u kojima ćete moći uživati u ovom blagdanskom vremenu.

Prvi 'Orašar' plesao se 1952., povod tada nije bio Božić, već rođendan Josipa Broza Tita...
Prvi 'Orašar' plesao se 1952., povod tada nije bio Božić, već rođendan Josipa Broza Tita...

Netflix

'Najbolji. Božić. Ikad!' 

Ova romantična komedija izašla je 2023. godine, a zasigurno će postati Netflixov blockbuster. U njemu je okupljena moćna glumačka postava iz filmova kao što su 'Američka pita', 'Pepeljuga' i 'Groblje kućnih ljubimaca'.  Jackie (Brandy Norwood) se ne može zasiti širenja blagdanskog veselja, dok njezina bivša prijateljica s fakulteta, koju glumi Heather Graham, nije oduševljena prazničnim entuzijazmom. 

'Strawberry Shortcake: Perfect Holiday'

Ovaj božićni animirani film zabavit će sve najmlađe. Film je napravljen po uzoru na poznatu franšizu 'Jagodica Bobica'. Specijalna emisija traje 45 minuta, a u njoj Jagodica i njeni prijatelji spašavaju 'Zimski vrtlog' te se bore protiv zlikovca koji krade kolačiće. Glas likovima su posudili Ana Sani, Diana Kaarina i Andrea Libman.

'Obitelj Claus 3'

Treći nastavak o obitelji Claus nedavno je izašao na streaming servis Netflix, a snimljen je 2022. godine. Djed Božićnjak odlazi dijeliti poklone djeci, ali ne ide sve kako je zamislio. Djedica se nađe u opasnosti, a u pomoć mu dolaze njegovi unuci Jules i Noor.

'Christmas As Usual'

Romantična komedija 'Christmas As Usual' na Netflixu je izašla 6. prosinca. Radnja se vrti oko ljubavnog para Thee i Jashana. Njene norveške tradicije i njegovi indijski korijeni će izazvati kaotičan Božić kod njene obitelji.

'Catering Christmas'

Film 'Catering Christmas' na Netflix je stigao početkom prosinca. Radnja se vrti oko djevojke koja radi u ugostiteljstvu, a koja ima problema na poslu. Odluči kuhati hranu za božićnu galu u organizaciji lokalne udruge te se zaljubi.

Božić bez Massima Eni će čekati u Oslu: 'Bit ću s kćeri, ne želim ni razmišljati o tužnom danu'
Božić bez Massima Eni će čekati u Oslu: 'Bit ću s kćeri, ne želim ni razmišljati o tužnom danu'

'A Merry Christmas Wish'

Ova romantična komedija iz 2022. godine također je na Netflix izašla početkom prosinca. Janie se iz New Yorka vraća u svoj rodni grad Woodland Falls, nakon što joj je preminuo ujak. Udruži snage sa zgodnim farmerom kako bi spasila maleni grad.

'Family Switch'

Komedija 'Family Switch' izašla je 2023. godine na Netflixu. Obitelj zamijeni tijela nekoliko dana prije Božića, nakon susreta s astrologom. Glavne uloge imaju Jennifer Garner, Ed Helms, Emma Myers i Brady Noon.

Disney +

'Dashing Through the Snow'

Ovaj božićni film dostupan je od nedavno na Disney +, a glavni glumac je Ludacris. Utjelovljuje lika koji je okrenuo leđa Božiću zbog traumatičnog iskustva iz djetinjstva. Upoznaje misterioznog Nicka koji sve mijenja.

'The Santa Clauses'

Nova, druga sezona serije izašla je nedavno na streaming servisu. Radnja prati Scotta Calvina koji je shvatio da neće moći biti Djed Božićnjak zauvijek. Ima zadatak pronaći savršenu zamjenu.

'The Naughty Nine'

'The Naughty Nine' je božićni film iz 2023. godine, a radnja se vrti oko pljačke. Devetero djece koja su se našla na listi zločestih planiraju pljačku Sjevernog pola.

Amazon Prime

'Your Christmas Or Mine'

Romantični božićni film u kojem će publika moći vidjeti hoće li veza Hayley i Jamesa preživjeti još jedan turbulentni obiteljski Božić ili njihova veza nema budućnost. 

'Candy Cane Lane'

Ova božićna komedija trebala bi na servisu izaći 1. prosinca. U glavnoj ulozi i je holivudski glumac Eddie Murphy koji će pokušati osvojiti nagradu u natjecanju ukrašavanja doma u susjedstvu. Ali, zaplet se događa onda kada sklopi dogovor s vilenjakom kojeg glumi Jillian Bell.

'Elf Me'

Zanimljivi božićni film 'Elf Me' izašao je ove godine na Primeu. Radnja se vrti oko neobičnog vilenjaka Tripa koji umjesto igračaka pravi bizarno oružje. Na svom se putu susreće s Elijom, sramežljivim dječakom iz sela u talijanskim planinama. Zajedno moraju spasiti Božić od nemilosrdnog poduzetnika.

'Your Christmas Or Mine 2'

Nakon što je izašao prvi dio romantične komedije 'Your Christmas Or Mine' iz 2022., na Primeu je objavljen i drugi nastavak filma iz 2023. godine. Jamesov otac pozvao je Hayleyinu obitelj u luksuzni skijaški resort, kako bi upoznali Jamesovu djevojku. 

Hulu

Platforma Hulu nije najavila izlaske novih filmova, ali od 23. studenog će svi korisnici moći gledati neke od najpoznatijih božićnih klasika. Tako na streaming servis stižu 'Četiri Božića', 'Jack Frost', 'Vilenjak', 'Polarni Express'...

POGLEDAJTE VIDEO: ANA URŠULA NAJEV PODIJELILA TRAČ O SEBI

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti