Obavijesti

Show

Komentari 62

Gay Srpkinja zavela je Moniku, obitelj i prijatelji su šokirani: Nikad prije nije bila s curom

Gay Srpkinja zavela je Moniku, obitelj i prijatelji su šokirani: Nikad prije nije bila s curom
8

Godinama je Jovana poznata kao djevojka koja je “skinula” neke od najpoznatijih srpskih starleta, među kojima su Sanja Stanković i Ružica Veljković. Izgleda da je slaba na manekenke...

VIDEO

Nakon što je pobjedu u 3. sezoni srpskog kontroverznog showa 'Zadruga' odnijela Hrvatica Iva Grgurić, produkcija Pinka ove sezone odlučila je 'podebljati' broj Hrvata u realityju. U 4. sezonu ušlo ih je čak četvero, a to su Filip Car, Fran Pujas, Paula Hublin i Monika Horvat.

POGLEDAJTE VIDEO: Monika Horvat odgovorila na 24 pitanja!

Svađama, prekidima, plakanjem već su se istaknuli u masi, a najgledanije videosnimke upravo su one na kojima dominiraju Hrvati. Sad je ‘zablistala’ stomatologinja Monika...

Iako gledatelje ovog showa ništa ne može pretjerano iznenaditi, stomatologinja Monika svojim ponašanjem zaprepastila je javnost.
Prije ulaska u show samouvjereno je tvrdila kako gledatelji neće imati priliku gledati njezine 'vruće akcije', a samo nekoliko dana nakon toga ljubitelji realityja imaju priliku uživati u strastvenim poljupcima i dodirima između Monike i Jovane Tomić, poznatije kao Matora.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hrvaticu u Zadruzi zavela gay Srpkinja: 'Šokirani smo, ona voli muškarce' 01:17

Dobro, ne baš svi s obzirom na to da prijatelji i obitelj ne podržavaju ovakvo ponašanje, a izgleda kako ni Jovanina podrška nije zadovoljna novom 'snajkom'. Godinama je Jovana poznata kao djevojka koja je 'skinula' neke od najpoznatijih srpskih starleta, među kojima su Sanja Stanković i Ružica Veljković. Izgleda kako je Matora slaba na manekenke, pa se na njezinu popisu našla i atraktivna Hrvatica, koja prije ulaska u 'Zadrugu' nije imala seksualne odnose sa ženama.

Baš zbog toga obitelj i prijatelji šokirani su njezinim izborom, a na društvenim mrežama potvrdili su kako nikad nije bila sklona ženama.

- Monika ne voli žene. Bila je u vezi samo s muškarcima. Sudeći po videosnimkama i dokazima, Monika je nagovorena da ovo radi zbog realityja. Matora ju pljuje iza leđa, a ona priča samo u šiframa. Svi dokazi će isplivati na površinu. Žalosno je da se preko njezinih leđa igra igra - napisala je Monikina prijateljica.

Kontaktirali smo i njezinu obitelj, koja nije htjela davati izjave o Monikinoj novoj partnerici niti njezinu seksualnom opredjeljenju. Niti Jovanina obitelj ne podržava ovu vezu jer smatra kako stomatologinja želi kadar preko Matorine 'grbače'. Bilo kako bilo, reality zvijezda i Hrvatica bez obzira na razne predrasude, kako unutra tako i vani, ne prestaju s dodirima, poljupcima i zagrljajima, a sudeći po njihovom razgovoru, planiraju ozbiljnu vezu.

- Jaooooo - rekla je Monika nakon prvog strastvenog poljupca.

Pred milijunima ljudi otkrila je kako Jovana nije prva djevojka koja joj se svidjela. Iako je do sada bila u vezama isključivo s muškarcima, nedavno joj se svidjela jedna Amerikanka, ali nikad nije došlo do seksualnog odnosa.

- Htjela sam napustiti ‘Zadrugu’, ali sad imam tebe. To mora da je sudbina - rekla je Monika Jovani dok su izmjenjivale nježnosti na krevetu.

Iako još nisu službeno potvrdile vezu, njih dvije se doslovno ne odvajaju jedna od druge. I dok neki misle kako je to dio taktike, drugi komentiraju kako izgledaju zaljubljeno. Svakako, videosnimke na kojima se maze u krevetu imaju više od milijun pregleda, a neki već nagađaju kako je ovim potezom osigurala mjesto u velikom finalu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu