Obavijesti

Show

Komentari 71

Gdje za doček Nove godine? Donosimo vam popis koncerata diljem Hrvatske na trgovima!

Gdje za doček Nove godine? Donosimo vam popis koncerata diljem Hrvatske na trgovima!
13

Ako je vaš pojam dobre zabave uživanje na otvorenom uz koncert, a još uvijek se niste odlučili kamo ćete ili možda ne znate što vam je u blizini, donosimo veliki popis koncerata na otvorenom

VIDEO

Najluđa noć u godini sve je bliže. Neki će ulazak u Novu godinu proslaviti u klubovima, neki kod kuće s najmilijima, dok će se neki odlučiti na proslavu na otvorenom. Ako spadate u među ove prve koji vole dobro tulumariti, 24sata pripremio je velike vodiče za klubove u Zagrebu, kao i one diljem Hrvatske

Nova godina i rođendan na isti dan! Bodalec: 'Krivo mi piše u osobnoj. Rodio sam se ranije!'
Nova godina i rođendan na isti dan! Bodalec: 'Krivo mi piše u osobnoj. Rodio sam se ranije!'

No, ako je vaš pojam dobre zabave uživanje na otvorenom uz koncert, a još uvijek se niste odlučili kamo ćete ili možda ne znate što vam je u blizini, donosimo veliki popis koncerata na otvorenom. 

Bjelovarsko-bilogorska županija 

Bjelovarci će 2024. i ove godine moći dočekati dva puta; u podne i u ponoć. Na dnevnom dočeku pjevat će Flashback band i Moto mrazovi, a navečer grupa Mejaši. U obližnjoj Čazmi grupa Showtime svira u podne i ponoć, a umjesto vatrometa, građani će 2023. ispratit uz Laser Beam show-u koji počinje u 21 sat. I Daruvarčani će najveseliju noć slaviti na gradskom trgu uz vatromet i grupu Bumerang koja svirku počinje u 22.30.

Brodsko-posavska županija 

Slavonski Brod i ove godine organizira dječji doček u Tvrđavi Brod uz Djeda Božićnjaka, a navečer će posjetitelje zabavljati Berde band i Magazin. 

Dubrovačko-neretvanska županija 

Legendarni Zdravko Čolić uvest će Dubrovčane u 2024., a Čolić će za nastup dobiti 130.000 eura. Program na Staru godinu već tradicionalno započinje kolendom i dječjim dočekom, na kojem nastupa Ante Gelo Band. Dubrovački doček privukao je veliki interes, pa su tako mnogi hoteli i apartmani već puni, pisao je Dubrovački vjesnik. 

Zdravko Čolić održao koncert u Osijeku

Istarska županija 

Istrijani za doček na otvorenom imaju nekoliko opcija. Tako je Poreč organizirao doček na dvije lokacije, posjetitelje će na glavnom trgu, Trgu slobode zabavljati Petar Grašo, a u Parku Matije Gupca DJ Dejvid. U Rovinju će svirati Dubioza Kolektiv, a organiziran je i doček za mališane u podne. Puležani će u 2024. ući uz Indiru na Forumu, a na Trgu Portarata gdje će glavna zvijezda večeri biti Vojko V. Na ispraćaju Stare godine od 10.00 do 13.30 Puležanima će se pridružiti i Luka Nižetić.

Prema portalu IstraIn, u Novigradu i Labinu program počinje već u podne. U Novigradu sviraju razni domaći bendovi, a Labinu najpopularniji istarski bend, The Night Express Band. Svi su se gradovi u Istri usuglasili oko jedne stvari; vatrometa ove godine neće biti. Na Trgu 1. svibnja u Umagu će nastupiti Luka Basi i DJ Shurki. Pazinjane će pak na dočeku Nove godine u podne zabavljat će rock band Electric ride.

Karlovačka županija 

U Karlovcu će se 2024. dočekati uz glazbenu skupini Begini, a zatim Učiteljice. Na dječjem dočeku, koji počinje u 10 sati ujutro, pjevat će Animina, Magic Leon i DGV Ogulin. Za dobru atmosferu na večernjem dočeku pobrinut će se Željko Bebek te ogulinski bendovi Speen i Alf. 

Koprivničko-križevačka

Kako navode na lokalnim portalima, Križevčane će u Novu 2024. godinu uvesti Grupa Petica i vatromet s početkom u 22 sata. Za najmlađe je organiziran dnevni program. U Koprivnici će navečer svirati grupa Tragovi, a doček u podne organiziran je uz DJ Sebaxa. Novogodišnji program organiziran je i u Đurđevcu, gdje će nastupiti Band Mladi. 

Stiglo je i to najvažnije pitanje! Gdje slavite Novu godinu?: 'Kod dečka ili kod tate...'
Stiglo je i to najvažnije pitanje! Gdje slavite Novu godinu?: 'Kod dečka ili kod tate...'

Krapinsko-zagorska

Što se Zagorja tiče, u Mariji Bistrici u u Oroslavju organizirani su dočeci u podne. U Bistrici će svirat tamburaški sastavi Od srca do srca i Novi svijet, a nakon čestitki u podne, u 13 sati bit će izvlačenje Bistričke božićne tombole. U Oroslavju pak pjevaju Savski valovi. Zabok će u novu ući uz Kavalire, a Krapina uz Ljubavnike i Ansambl Zagorje. Bedekovčina organizira doček Stare uz prigodnu grupu, Stare kočije. U Zagorju bogatu ponudu ima i restoran Vuglec Breg. 

Ličko-senjska 

I Otočac je ove godine pripremio dva dočeka. Na onom u podne mališane će zabavljati Tea & Jan te dječja folklorna skupina Čerišnjice. Večernja proslava počinje u 22 sata uz grupu Spice Girls. Gospić je spremio doček u podne uz grupu Učiteljice, a u obližnjem Perušiću za posjetitelje je osiguran grijani šator, kako bi se sklonili od niskih temperatura. Svirati će TS Barufa. U Brinju će se Nova dočekati u podne, i to uz Ličke tamburaše i besplatno kuhano vino.

Senj ove godine ima humanitarni doček uz grupu Point s početkom u 20 sati. Dobrovoljnim prilogom za novogodišnju šalicu posjetitelji će moći konzumirati neograničeno kuhano vino, a sva prikupljena sredstva donirat će se za potrebite grada Senja. Korenica je organizirala doček Stare, 'Novu prije Nove' uz Sinišu Vucu. U Novalju na Pagu stiže Ivana Marić i grupa 023 Band. 

Zagreb: Siniša Vuco nastupio na Happy Festu

Međimurska 

Najmlađi Čakovčani i ove će godine Novu dočekati u podne uz Tatu Slikovnicu – Igora Baksu, a za zabavu na večernjem dočeku pobrinut će se grupa 'Noćna smjena'. Biti će i vatromet, ali posebni koji se pušta s 15-ak metara visine, te je zato tiši, pišu na portalu Čakovec.hr. Doček u podne organiziran je u Prelogu i Murskom Središću. 

Osječko-baranjska 

Osječani će 2024. dočekati uz Parni Valjak, ali na Trgu Vatroslava Lisinskog u Tvrđi, umjesto dosadašnje prakse dočeka na Trgu Ante Starčevića. 'Zagrijavanje' će biti na dvije lokacije, kod crkve sv. Mihovila, gdje će u 20 sati nastupati DJ iz Udruge 'Volim gramofonske ploče', a u 21 sat na pozornici kod Franjevačke crkve nastupit će Tamburaški sastav 'Ravnica'. Na dočeku za najmlađe na Tvrđi, pjevat će Mia Dimšić. Na dvije lokacije u gradu, u dvoranama 'Bells' i 'Gardens', organizirat će se doček Nove godine za umirovljenike.

U Valpovu za doček svira Allegro Band, a Đakovčane će zabavljati Bosutski bećari. 

Požeško-slavonska 

Stanovnici Požege Staru će ispratiti u 18 sati na dječjem dočeku, a onda i u ponoć. Za dobru atmosferu na dočeku pobrinuti će se grupa 'Twist Off' u parku Pod gradom.

Dječji doček organiziran je i u Pakracu uz razne aktivnosti, a u Nininoj čarobnoj Shummi nastupit će Guliano i Diktatori. 

Primorsko-goranska 

Riječane će u 2024. uvesti Gibonni, Grooversi i DJ Voljen Korić, a grad će umjesto vatrometom, ponoć obilježiti biorazgradivim konfetima. Fužine se već pripremaju za najpoznatiji doček u podne, na kojem će ove godine nastupiti grupe Vigor i Insula.

Opatija pak u novu ulazi s više zabava, a na glavnom će dočeku svirati grupa 'The Night Express', Mauro Staraj i Šajeta. Od 10 sati na Plaži Tomaševac se tradicionalno obilježava 'Zadnje polne va Opatije' uz nastup grupe Kantridersi, dok će mališani svoj doček imati na Maloj sceni Ljetne pozornice, gdje ih od 11 sati čeka klizanje, ples, animatori i dobra glazba. 

Zadar: Gibonni održao koncert u prepunoj dvorani Krešimira Ćosića

Crikvenica će već tradicionalno dočekati Staru, a svirat će im grupa 'Trio Marinero' i 'Infinity Band'. Dječji programi organizirani su u Novom Vinodolskom, na Kastvu i na Trsatu. 

Sisačko-moslavačka 

Sisak će također u 2024. ući dva puta, prvo u podne na dječjem dočeku, na večernjem će programu okupljene zabavljati SoulFingersi. Petrinjke i Petrinjci će Novu dočekati u Centru novotg života uz grupu Rapsodia.

Splitsko-dalmatinska 

Tradicionalni novogodišnji doček u Splitu održat će se na Rivi, a u novu 2024. godinu Splićani će ući uz poznate taktove Doris Dragović. Kao predgrupa će nastupiti Grše, a nakon Doris pozornicu preuzimaju Kuzma i Shaka Zulu. U Trogiru će nastupiti Centrifuga Bend, a u Solinu je organiziran dječji doček. Počinje u 11 sati, a okupljene će zabavljati Minea. Dječje dočeke imaju i Kaštel Lukšić te Omiš. 

U Makarskoj pjevaju Neno Belan i Fiumensi, a u Sinju Opća opasnost i grupa Buđenje. 

Što se otoka tiče, Hvar organizira doček u podne, ali i večernji program u Starom Gradu uz nastup Grupe Totem. 

Šibensko-kninska 

Šibenčani će 2023. ispratiti trodnevnim 321festom, koji počinje 29. prosinca uz nastupe Parova Stelara i Stereo MC’sa. Na pozornici u Parku nastupa šibenski bend BluVinil, a na dočeku će svirati Pishomodo pop. Na Kninskom će dočeku nastupiti Klapa Rišpet.

Zagreb: Glazbena grupa Psihomodo pop

Varaždinska 

Varaždinci će i ove godine moći dočekati Novu na tradicionalnoj novogodišnjoj utrci, koja počinje u ponoć na glavnom gradskom trgu. Za one koji se ipak odluče na nešto klasičniji doček, zabavljat će ih grupa Zodiac. U Novom Marofu organiziran je doček u podne uz Vizija Band. Večernji program organiziran je u Lepoglavi, Varaždinskim Toplicama i u Ludbregu. 

Virovitičko-podravska 

Grad Virovitica i ove godine organizira doček na otvorenom uz Gašo Band u dvorištu Palače Pejačević. Posjetiteljima će biti omogućen i besplatni pjenušac. U Slatini će okupljene u 2024. uvesti grupa Mad Foxx. 

Vukovarsko-srijemska 

Vukovarce će u najluđoj noći u godini zabavljati Matija Cvek na Trgu Republike. U Vinkovcima će svirati grupa Sax, a u Županji tamburaši Kasa. Otok je također organizirao doček uz Lyra Band. 

Zadarska 

Zadrani će u 2024. ući uz Joleta na Trgu Petra Zoranića, dok će ih za 'najluđu noć u godini' zagrijati Ivica Sikirić Ićo i grupa Dilema. Dječji doček biti će na Narodnom trgu. U Biogradu na Moru će pjevati Lidija Bačić i klapa Bunari. 

Zagrebačka 

U Velikoj Gorici sprema se dvostruki doček. Dječji doček organiziran je u 17 sati, a navečer nastupa TS Lajbeki. Umjesto vatrometa, kraj Muzeja Turopolja ispalit će se konfeti. U Samoboru će na dočeku u podne pjevati Jole, koji odmah nakon putuje za Zadar, a za dobar provod na klasičnom dočeku pobrinut će se grupa Panorama. 

Frankfurt: Jole uz hit Nosi mi se bijela boja osvojio srca žena u Areni

Grad Zagreb 

Zagrepčani i njihovi gosti u Novu će godinu ući veselo na više gradskih lokacija, na središnjem trgu će ih zabavljati Let 3 i Zagrebačka filharmonija, a bogat program bit će i na drugim adventskim lokacijama - na Fuliranju je tako najavljen TBF, a na Europskom trgu Vitamin Disco. Doček na Trgu bana Jelačića počinje u 19 sati. 

Osim na otvorenom, Zagreb nudi i bogatu ponudu u klubovima, restoranima i hotelima. Više donosimo OVDJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Slovenci ljuti na svoj žiri: 'Meni je Hrvatska pobjednik. Dati šest bodova njima je velika sramota'
NISU ZADOVOLJNI

Slovenci ljuti na svoj žiri: 'Meni je Hrvatska pobjednik. Dati šest bodova njima je velika sramota'

Slovenska predstavnica Raiven završila je na 23. mjestu, ali su svejedno svi ponosni na nju. Međutim, ljuti su zbog bodova koje su dali Baby Lasagni

Jelusić kao član hrvatskog žirija: 'Tko god ima malo klikera u glavi, vidi što se dogodilo...'
'SRCE MI JE PUNO'

Jelusić kao član hrvatskog žirija: 'Tko god ima malo klikera u glavi, vidi što se dogodilo...'

Baby Lasagna ipak nije uspio doći do pobjede na Eurosongu. Iako je po televotingu bio najbolji, trofej na kraju putuje u Švicarsku, čiji je predstavnik dominirao u ocjenama žirija...
Baby Lasagna na aerodromu u zagrljaju majke: Ja sam najponosnija mama danas!
STRES I PONOS!

Baby Lasagna na aerodromu u zagrljaju majke: Ja sam najponosnija mama danas!

Ništa drugo osim ponosa i sreće ne osjećam, zadovoljni smo s onim što je postigao, a nadam se da su i ostali, rekao je Markov otac