Obavijesti

Show

Komentari 53

Imao je curu 8 godina, a sad se ženi nakon mjesec dana veze...

Imao je curu 8 godina, a sad se ženi nakon mjesec dana veze...
11

Među 5000 djevojaka koje su Hakiju dodale na fejsu bila je i Zagrepčanka koju će oženiti. Iako u showu nije upoznao djevojku svog života, to se ipak dogodilo zahvaljujući 'Ljubavi na selu'...

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Hakija: 'Curi je bilo neugodno gledati kako ljubim Marijanu...'

Farmer iz Konjica Hakija Špago (42) našao je djevojku izvan showa 'Ljubav je na selu'. Srce mu je 'ukrala' Zagrepčanka (30), koja se zbog njega i njegovog posla seli u Konjic, gdje će započeti zajednički život. Gledatelji su se iznenadili kad su samo dan nakon emitiranja finala vidjeli vijest da se Hakija ženi i to nakon svega mjesec dana veze. Donosimo pet ne toliko poznatih stvari o Hakiji, zavodniku iz Konjica, koji je nakon nekoliko tjedana provedenih u 'Ljubavi na selu' za ženu izabrao djevojku koja se nije natjecala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:16

Fatalnog Hakiju nazivaju bosanskim Georgeom Clooneyem (58), a njemu ta titula laska. Hakija je svoju buduću suprugu upoznao putem društvenih mreža dok se emitirala 12. sezona showa. Finalno okupljanje snimano je nakon što je od boravka djevojaka na farmi prošlo određeno vrijeme, kako bi se vidjelo tko je od parova opstao, tko se posvađao, a tko je na koga bio ljubomoran... U finalnoj epizodi Hakija se prepirao s Marijanom Črlenec (29), koja ga je optužila da se distancirao od nje, a kad ga je zvala da izađe iz sobe kako bi izgladili stvari, on joj je rekao da ima djevojku u Zagrebu. I to je bila istina. Hakija je već započeo njegovo intenzivno dopisivanje s budućom suprugom, ali unatoč tome ljubio je Marijanu i plesao s njom na finalnom okupljanju. 

Ipak, kad je Hakija čuo da je njegova Marijana, s kojom se zbližio u showu, bila s Jackom Vukojom, dok je usporedno još uvijek s njim se 'petljala', nije mu bilo svejedno. Marijana je jedno vrijeme na Facebooku imala prezime Vukoja, ali kaže da je to stavila iz šale i da nije znala da ne može odmah vratiti na svoje već mora čekati mjesec dana. Tvrdila je da fizičkog i emotivnog odnosa između nje i Jacka nije bilo, ali Hakija je bio neugodno iznenađen i govorio je da joj neće oprostiti.  

Kad smo na početku emitiranja 'Ljubavi na selu' upitali Hakiju zavodi li djevojke po Konjicu, nije nam želio odgovoriti. Kao ni na pitanje s koliko djevojaka je bio, budući da su ga već tad prozvali zavodnikom. I njegovi prijatelji su bili samozatajni i izbjegavali su odgovor na pitanje o Hakijinim djevojkama. Ipak, jedan poznanik rekao je kako nije Hakija išao u 'Ljubav je na selu' kako bi našao srodnu dušu.

Hakija Špago se ženi: 'Mjesec dana smo skupa, ona je prava'
Hakija Špago se ženi: 'Mjesec dana smo skupa, ona je prava'

-  Ma sve je to samo reklama, što mu je trebalo tako se eksponirati za naći djevojku, ima i ovdje cura. Sve samo za pare - bila je jedna od reakcija.

Ipak, Hakija je otkrio kako je unatoč svemu dečko za duže veze. S jednom djevojkom iz Konjica bio je u vezi osam godina. Dvaput su prekidali jer je djevojka otišla studirati u Beč i situacija među njima se naglo počela mijenjati. Udaljili su se i fizički i emotivno. Kad se vratila u Konjic obnovili su vezu i sve je bilo bajno, ali je nakon tri godine djevojka ponovno otišla u Beč i više nisu nastavili romansu. 

Hakija: 'Curi je bilo neugodno gledati kako ljubim Marijanu...'
Hakija: 'Curi je bilo neugodno gledati kako ljubim Marijanu...'

- To je jednostavno tako morali biti, jedan dio sudbine, život nas je odveo različitim putevima - rekao je svojedobno Hakija. 

Hakiju je na društvenim mrežama tijekom emitiranja showa dodalo, kako je rekao, oko 5000 djevojaka. Među njima je bila i Zagrepčanka koju će oženiti. Tako da, iako u showu nije upoznao djevojku svog života, to se ipak dogodilo zahvaljujući 'Ljubavi na selu', samo na malo drukčiji način nego što se očekivalo.

Dušan napao Tajanu: 'Ti se sa svakim prijateljem tako ljubiš?'
Dušan napao Tajanu: 'Ti se sa svakim prijateljem tako ljubiš?'

- Znači, upalilo je s jednom od 5000 prijateljica - komentirali su gledatelji vijest o ženidbi. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu