Show

Komentari 13

James Franco promijenio broj mobitela i skriva se od javnosti

James Franco promijenio broj mobitela i skriva se od javnosti

Glumac komunicira jedino s najbližim prijateljima i svojim timom stručnjaka za odnose s javnošću. Vjeruje da će uspjeti sačuvati ugled

Pokušavamo ga utješiti i pomoći mu nakon svega, ali je jako loše. Očajava i ne zna što učiniti, rekli su prijatelji Jamesa Franca (39). Glumca je pet žena optužilo za seksualno zlostavljanje i mnoge njegove kolegice poput Scarlett Johansson (33) su se obrušile na njega. 

 

 

Sve je počelo na dodjeli Zlatnih globusa 7. siječnja kada je Franco podržao pokret #metoo (i ja isto) protiv seksualnih predatora u Hollywoodu što je potaknulo njegove žrtve da istupe u javnost. Nakon toga se pritajio, iako je došao na svečanost Američke udruge filmskih glumaca. 

 

- Promijenio je broj mobitela i dao ga samo nekolicini bliskih ljudi. Skriva se - rekao je Francov prijatelj. Dodao je kako glumac još vjeruje da može spasiti svoj ugled i njegov tim stručnjaka za odnose s javnošću ga nagovara da se pojavljuje što češće na holivudskim događanjima. Franco je porekao sve optužbe za zlostavljanje u emisiji Stephena Colberta. 

 

- Podržavam ljude koji su rekli javno što su proživjeli i drago mi je što su napokon dobili priliku za to. Nikad ne bih ušutkavao nekog tko govori istinu - istaknuo je glumac. Objasnio je da vjeruje ostalim žrtvama, ali da je njegova priča drugačija i sve je krivo prezentirano. 

 

 

- Ako trebam primiti 'udarac' jer neću stalno aktivno pokušavati opovrgnuti stvari rečene protiv mene, onda hoću. Toliko vjerujem u pokret protiv zlostavljača - tvrdi Franco. Do sada su ga javno podržali jedino njegov brat Dave Franco (32) i šogorica Alison Brie (35) koji se također bave glumom i uglavnom snimaju komedije. 

Najčitaniji članci