Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
13 komentara

Jedini smo u Amsterdamu bili 'čisti', ali smo glumili da nismo

Naši youtuberi putuju u deset gradova EU kako bi potaknuli mlade da glasuju na izborima za Europski parlament. Njihove avanture s lokalcima gledajte svake nedjelje na JoomBoos YouTube kanalu

Foto: JoomBoos
13 komentara

Dva dana bili smo u gradu poroka, a nismo ništa konzumirali. Bili smo kontra svih mladih turista koji u Amsterdam većinom dolaze kako bi pušili travu i divili se ženama iz izloga, rekla je Gloria Berger, JoomBoos youtuberica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Glavni nizozemski grad posjetila je naša youtuberska ekipa - Petra Dimić, Doris Stanković, Marco Cuccurin i Gloria Berger. Neizostavna stanica je Crvena četvrt, u kojoj su prostitutke, a noću je toliko pretrpana da se ne može prolaziti. Tamo su i njihovi popularni coffe shopovi, odnosno prodavaonice marihuane, sex shopovi, ali i muzeji te crkve.

YOUTUBE MJUZIKL 'Savršen spoj': Kedžo, Shomy i Baka Prase u novoj hit seriji!

- Sva bizarnost na jednome mjestu - rekao je Marco.

Petra i Doris pokušale su 'smjestiti' njemu i Gloriji. Ponudili su im čokoladne muffine i rekle im da je unutra kanabis. Produkcija je znala što smjeraju, pa su Marcu i Gloriji odali njihovu tajnu sa zadatkom da se prave 'napušeni'.

PRVOAPRILSKA ŠALA Šokirali Hanu: 'Gospođo, sutra dođite u policijsku postaju...'

Foto: JoomBoos

Marco je pola sata glumio napadaje panike, a cure su bile na rubu da mu zovu hitnu pomoć.

- Baš su nas prepali, više ni same nismo znale jesmo li kupile kolače s marihuanom ili bez nje - rekla je Doris. Miris kanabisa osjeti se na svakom kutku u centru grada.

JOOMBOOS EUROTRIP Kod nas su svugdje pekare, a u Belgiji svi idu u čokoladarnice...

Naši youtuberi putuju u deset gradova EU kako bi potaknuli mlade da glasuju na izborima za Europski parlament. Njihove avanture s lokalcima gledajte svake nedjelje na JoomBoos YouTube kanalu.

NEMOGUĆE MU JE ODOLJETI: Ovaj horoskopski znak svi žele u krevetu 

Tema: JoomBoos

Message