Obavijesti

Show

Komentari 1

Martinu je važnija Ljube od Dajane iz njegova tima: 'Nisam zadovoljna. Ne ide mi se kući'

Martinu je važnija Ljube od Dajane iz njegova tima: 'Nisam zadovoljna. Ne ide mi se kući'
20

plavci su danas pokazali crvenima kako se vesla na raftingu, kapetani tko je jači u dvoboju, no sve su to zasjenile kalkulacije u plavom timu

VIDEO

Karlovački kraj poznat je i po raftingu, a u današnjem velikom izazovu u 'Životu na vagi' održat će se napeta utrka čamaca.

Irena o hrani, kilama i zdravlju: 'Bila sam psihički loše. Od sebe sam skoro napravila invalida...'
Irena o hrani, kilama i zdravlju: 'Bila sam psihički loše. Od sebe sam skoro napravila invalida...'

- Životna želja bila mi je ići na rafting tako da top, jedva čekam - rekla je Dajana. Timovi su morali proći kroz ciljnu ravninu, odnosno, između crvene i plave bove. Utrku su vodili skiperi Damjana i Patrik, a nagrada je bila dva kilograma prednosti na vaganju!

- Vrijedi se pomučiti i boriti do zadnje kapi znoja - komentirao je Edo i otkrio da treneri idu s njima u čamce.

U plavom timu bila je cura viška pa su vukle slamke, a najkraću je izvukla Marie koja se ionako boji vode.

- Plavci su dobri u veslanju, često na treninzima radimo na ergometru i većina pokazuje zavidne vještine -  rekla je Mirna.

Skiperi su navigirali, treneri bodrili timove, a Edo se nije mogao koncentrirati samo na svoje jer se vidio da se plavi tim odvojio. 'Frustriralo me što su odmah napravili prednost', komentirao je Goran, a Mirna je bila ponosna kako su plavci suvereno grabili do cilja.

Ne gledaju svi blagonaklono na kalkulacije: 'Je li vam palo na pamet da nas žele zavaditi?'
Ne gledaju svi blagonaklono na kalkulacije: 'Je li vam palo na pamet da nas žele zavaditi?'

Crveni su se zabili u obalu, a Edo je komentirao kako su previše gledali gdje ne žele otići i upravo se to dogodilo.

- Poslije otočića nismo ih više ni vidjeli ni čuli, u daljini je bio neki 'hop', ali sam znao da su daleko i da nema frke ako nastavimo istim tempom - rekao je Martin.

Plavci su stigli prvi, a Edo se osjećao kao da im je crveni tim prepustio pobjedu pa je poslije razgovarao s njima o tome. 

- Teško mi je reći da su mogli dati više kad sam vidio da su se trudili - rekao je Edo i objasnio im kako plavci imaju veliku stratešku prednost s dva kilograma manje na vaganju.

Irena nakon napuštanja 'Života na vagi': 'Promijenila sam se'
Irena nakon napuštanja 'Života na vagi': 'Promijenila sam se'

Ljube je razgovarala s Dajanom jer se uplašila kad je pala s čamca i nagutala se vode, što ju je vratilo u prošlost, kad je s 14 godina skočila u more, udarila glavom u kamen i ostala na dnu.

- Da jedan momak to nije vidio, ne bih danas bila tu - rekla je, a Dajani je bilo drago što je to podijelila s njom, zaplakala i izbacila to iz sebe.

Nakon izazova uslijedio je dvoboj kapetana u tri discipline - snazi, izdržljivosti i znanju. 'Nagrada je imunitet, koji možete iskoristiti sami ili ga predati nekome od članova vašeg tima', rekla je Mirna, a Edo dodao da imunitet vrijedi samo u nadolazećem vaganju.

Prvi zadatak bio je dovući saonice koje su bile pune utega od 60 kilograma do ciljne ravnine, što je Goran napravio za 17 sekundi 46 stotinki, a Martin za 16 sekundi! 

U kvizu znanja bio je bolji Goran, a na red je došla i igra ravnoteže - stajanje na panju s jednom nogom u zraku u čemu je uspješniji bio Goran.

- Htio sam Goranu prepustiti nagradu jer sam znao da će završiti u dobrim rukama, odnosno, kod njegove žene - priznao je Martin i dodao kako joj je želio osigurati barem još jedan tjedan da bude u kući.

Očekivano, Goran je imunitet dodijelio svojoj supruzi, čemu se Martin i nadao. Dajana i Nina komentirale su kako im je sve bilo nekako čudno oko tog izazova te da su cijeli tjedan priželjkivali imunitet koji bi dali Dajani zbog njezinih hormonskih poremećaja. 'A i nije baš da me vaga voli, uvijek dobro dođe imunitet', dodala je Dajana.

Uslijedio je trening prije vaganja, a kandidati su bili prilično umorni i iscrpljeni. A Mirnu je zanimalo i što se zapravo dogodilo s tim stajanjem na panju i zašto je namjerno predao nagradu crvenom timu.

- Kakve su to sad kalkulacije? - zanimalo je trenericu kojoj nije bilo jasno zašto je želio pomoći Ljube, a ne Dajani kojoj bi to dobro došlo, no Martin je vjerovao da će plavci biti bolji na vaganju.

Kandidati su Irenu ispratili kući pjesmom, a ona svima najavila: 'U finalu se vidim u haljinici...'
Kandidati su Irenu ispratili kući pjesmom, a ona svima najavila: 'U finalu se vidim u haljinici...'

Trenericu je zanimalo i zašto se tim raspada i svako malo netko želi kući, a Martin je komentirao kako ne može nikoga zadržati ako želi napustiti show.

Mirna je primijetila da je Dajana razočarana Martinovom odlukom.

- Nisam zadovoljna i moje je nezadovoljstvo vezano za tu njegovu odluku o popuštanju crvenom timu, bilo bi super da smo to zajednički raspravili. Ne da mi se ići kući - rekla je.

Crveni su bili bez motivacije, a Edo je komentirao da je to njihov kraj ako tako nastave. Silvija se rasplakala, potom Ljube, a za njima i Goran, što je jako pogodilo Edu.

- Ne vidim da ćemo dobiti tu vagu i žao mi je zbog toga - rekao je Goran i dodao da ne razumije kako on kao najstariji može napraviti više od Lea. Naposljetku su svi otišli šetati s Edom.

Nakon što su se popeli do crkve Leo se pomolio i otvoreno rekao Edi kako se osjeća da ne može više.

- Ubije me psiha - priznao je i dodao: 'Na kraju ću biti kriv što nisam dao više od sebe, a ne možeš! U nekim trenucima ne možeš', rekao je uplakani Leo i otkrio kako se naviknuo biti kriv u životu.

Edo mu je objašnjavao da je dosta toga da bude kriv za sve i da trenutno ima jedan od najboljih postotaka u timu. 'Pomogao mi je razgovor s Edom i nadam se da će mi to ostati u glavi', zaključio je Leonardo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'