Show

Komentari 18

Megan Fox i Machine Gun Kelly ruše sva predviđanja o trajanju njihove veze: 'On je onaj pravi'

Megan Fox i Machine Gun Kelly ruše sva predviđanja o trajanju njihove veze: 'On je onaj pravi'

'Umjesto srodne duše, blizanački plamen je zapravo mjesto gdje se duša uzdigla na dovoljno visoku razinu da se može podijeliti na dva različita tijela u isto vrijeme. Dakle, zapravo smo dvije polovice iste duše'

Neki ljudi jednostavno znaju kad su pronašli životnog partnera. U slučaju Megan Fox to je bila ljubav na prvi spomen. Razgovarajući s redateljem Randallom Emmettom u njegovom podcastu prošlog srpnja, prisjetila se kako su se pitali tko će popuniti 'prazno mjesto na setu' filma kojeg je snimala.

- 'Oh, upravo smo dobili Machine Gun Kelly-a' rekao je Randall je, a ja sam samo rekla 'O, o'. Znala sam, mislim mogla sam osjetiti da će se dogoditi neko divlje sr**e, ali nisam bila sigurna što je u pitanju. Samo sam osjetila u svom solarnom pleksusu da će nešto proizaći iz toga - prisjeća se Megan.

Ispostavilo se da je riječ o jednogodišnjoj romansi između glumice i hip-hop zvijezde koja je odlučila promijeniti svoj glazbeni smjer u pop-punk, a koji je obilježavajući svoj 31. rođendan 22. travnja, rekao prijateljima da je pronašao svoju srodnu dušu. 

Ili kakav god izraz bio za vezu čak i jaču od toga. Jer od onog prvog sastanka na setu Portorika, gdje je Fox došla kao nedavno razvedena žena od devetogodišnjeg supruga Briana Austina Greena i pozvala Machinea na ručak u svojoj prikolici, bila je 100 posto sigurna - da je on taj - jedan jedini.

- Taj tren kad sam se našla u sobi s njim i pozdravila ga, pogledala mu u oči, odmah sam znala da je on ono što ja nazivam blizanačkim plamenom - podijelila je na Give Them Lala... 

- Umjesto srodne duše, blizanački plamen je zapravo mjesto gdje se duša uzdigla na dovoljno visoku razinu da se može podijeliti na dva različita tijela u isto vrijeme. Dakle, zapravo smo dvije polovice iste duše, mislim to sam mu odmah i rekla, čim sam to osjetila - objasnila je Megan.

- Pogledala sam ga u oči i osjetila sam najiskreniji, najnježniji, najčistiji duh - prisjetila se i dodala da joj se srce odmah slomilo i jednostavno je znala da je potpuno zaluđena njime.

Sad kad znamo kako je ljubav među njima započela, nije ni čudno da Machine Gun Kelly nosi njezinu krv u bočici oko vrata (isto kako su to nekad radili Billy Bob Thornton i Angelina Jolie). 

Upoznavši obitelji jedna drugoga (ona ima sinove Noahu (8), Bodhija (7) i Journey (4) s Greenom, a on je otac Casie (11), s bivšom Emmom Cannon), postalo je jasno da oni svakodnevno poduzimaju sve što mogu kako bi izgradili zajedničku obitelj. 

- Machine je upoznao njezinu djecu i postaje dijelom njihova života. Megan je prije upoznavanja željela biti sigurna da je njihova veza ozbiljna i nešto što će potrajati, a izgleda da to i jest - izjavio je insajder za E!Online

Jer Machine (rođen kao Colson Baker prije nego što je s 15 godina stvorio 'gangsterski' alter ego) je od prvog trena bio potpuno obuzet njome i na tom prvom sastanku, Megan mu je kroz igru postavila '900 tisuća' pitanja. 

- Svaki dan snimanja sam sjedio na stepenicama svoje prikolice nadajući se da ću uloviti trenutak, jedan pogled podijeljen s njom. Ona ima najljepše oči koje sam ikad vidio - rekao je u podcastu.

Kad je koronavirus sredinom ožujka prisilno zaustavio produkciju, njih dvoje nisu gubili vrijeme, vratili su se u Kaliforniju kako bi u samoći ojačali svoju vezu. A do svibnja, kad su viđeni kako uzimaju take-out u Calabasasu, postalo je jasno da Meganina odvojenost od Greena neće biti baš tako privremena kao što se Green nadao. 

- Otkad je stala produkcija provode jako puno vremena zajedno. Dobro su iskoristili vrijeme, zabavljaju se - rekao je izvor.

Megan koja se jednom za sebe rekla: 'Nikad nisam bila društveni leptirić' je bila uzbuđena promjenom tempa nakon što je veći dio svog odraslog života provela s Greenom. 

Kelly, koji je nedavno uživao u kratkoj romansi s manekenkom Sommer Ray (nedavno je tvrdila tijekom pojavljivanja u podcastu Logana Paula da ju je 'pomalo varao' s Foxom), također nije bila slična onome što je doživio.

- Istinska ljubav i veza koja zaokupljuje dušu bile su za njega samo ideje 'sve dok ona i ja nismo uspostavili kontakt očima' - rekao je u showu Howarda Sterna u rujnu. 

- To mi je bio 'WOW' trenutak. Pao sam na Megan i to je bilo moje prvo iskustvo u kojemu sam bio otovren ideji ljubavi. Definitivno nikad nisam mislio da bi tako nešto moglo postojati - zaključio je. 

Najčitaniji članci