Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
8 komentara

Mrle: 'Vježbajmo u karanteni jer neprijatelj nikada ne spava'

Vježbanje je trajalo oko jedne minute, a obožavatelji su oduševljeno komentirali kako im je ova snimka uljepšala dan. Neki fanovi su odmah rekli kako će krenuti vježbati po njegovim uputama

Foto: Privatni album
8 komentara

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Mrle hoda u štiklama, a Kotiga sve nadgleda: Imat ćemo reviju
 

Damir Martinović Mrle (58) odlučio je svoje pratitelje zabaviti na društvenim mrežama s obzirom na to da se većina ljudi dosađuje u samoizolaciji, a i nemaju mogućnost odlaska u teretnu. 

Tako je glazbenik spojio ugodno s korisnim i pokazao fanovima svoje metode vježbanja. 

- Vježbamo u karanteni jer neprijatelj ne spava! Svakog utorka i četvrtka u deset sati vježbaj sa mnom uživo na Instagramu i postani istinski ČUPAČ PI*KE! Označi čupače, vidimo se sutra - napisao je Mrle na svom Instagram profilu, a potom objavio i videosnimku, u najmanju ruku, neobičnog treninga. 

Foto: Privatni album

- Eeee, ruljo! Mi koji mislimo na svoje tijelo, došlo je vrijeme kad se moramo boriti kao jaki čupači pi*ke protiv strašnih neprijatelja - priča Mrle svojim pratiteljima, a potom se 'baca' na trening.

Foto: Privatni album

Vježbanje je trajalo oko jedne minute, a obožavatelji su oduševljeno komentirali kako im je ova snimka uljepšala dan. Neki su odmah rekli kako će krenuti vježbati po njegovim uputama dok su drugi otišli korak dalje i pisali kako glazbenika treba klonirati u najmanje 5000 primjeraka. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Mrle hoda u štiklama, a Kotiga sve nadgleda: Imat ćemo reviju

Naši partneri pišu
Message